مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه گفت : بیمه سلامت در راستای ارتقا خدمات پزشکی به جامعه هدف، نسخه نویسی الکترونیکی را در شهرستان‌های جوانرود، پاوه، صحنه، هرسین و کنگاور راه اندازی کرده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،کیومرث مظفری مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه راه اندازی خدمات الکترونیکی به شهروندان را یکی از اهداف عالیه دولت دانست و گفت : حذف دفترچه بیمه و ارائه نسخه نویسی الکترونیکی در راستای کاهش خلاء‌های پزشکی و هزینه‌های غیرضروری از اولویت‌های وزارت بهداشت است.

او همچنین از طرح ارجاع الکترونیکی خدمات روستا از سطح یک به ۲ در شهرستان‌های کنگاور، قصرشیرین و گیلانغرب در آینده نزدیک خبر داد و گفت : الکترونیکی کردن خدمات پزشکی هم سرعت عمل و هم صحت عمل به مراجعه کنندگان را بالا خواهد برد.

مظفری همچنین از استقرار سامانه سنجی در بیمارستان‌های علوم پزشکی استان خبر داد و گفت: در ارائه خدمات الکترونیکی افراد دیگر لازم نیست برای تایید نسخه و دفترچه و ... به ادارات این سازمان مراجعه کنند همانجا در بیمارستان و داروخانه‌ها به صورت آنلاین یا برخط نسخه و دارو آن‌ها تایید و خدمات دریافت می‌کنند و هیچ نیازی هم به داشتن دفترچه نیست و دفترچه‌ها نیز طی روندی زمان بندی شده حذف خواهد شد.

مظفری با بیان اینکه سهم هر استان و شهرستان ارائه ۳۰ درصد خدمات الکترونیکی به مراجعه کنندگان است، گفت: اگر اعتبارات لازم به بیمه سلامت در استان اختصاص یابد این سازمان ظرفیت این را دارد تا پایان سال تمام خدمات پزشکی خود را آنلاین و الکترونیکی کند.

مدیرکل بیمه سلامت کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود مهم‌ترین وظیفه بیمه سلامت را ارائه خدمات پزشکی به جامعه محروم و اقشار آسیب پذیر جامعه دانست و گفت: بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر در استان زیرپوشش بیمه سلامت هستند که بیش از یک میلیون و ۱۵۰ هزار نفر آن‌ها بیمه رایگان دریافت کرده اند.

مظفری هدف از بیمه سلامت را یکسان سازی پایه‌ای درمان در کشور عنوان کرد و افزود: هزار و ۹۵۶ نفر از بیماران خاص استان نیز زیرپوشش بیمه سلامت هستند که ماهیانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان هزینه درمان هریک از آن‌ها است که در این راستا بیمه سلامت ۹۵ درصد درمان آن‌ها را تعهد کرده است.

مظفری در ادامه با اشاره به اینکه بیمه سلامت تامین ۲ هزار و ۴۰۰ قلم دارو را برای بیماران زیرپوشش تعهد کرده گفت: ۹۸ درصد دارو‌های مورد نیاز در داخل کشور تولید می‌شوند و ایران جزء کشور‌های موفق در حوزه تولید دارو در جهان محسوب می‌شود و به پزشکان و مردم نیز توصیه می‌کنم از دارو‌های تولید داخل به منظور خودکفایی این صنعت استفاده کنند و خودسر دارو مصرف نکنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه گفت: در سه ماه اول سال جاری ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه به بیمه سلامت استان اختصاص داده شد که ۴۰ میلیارد آن به عنوان مطالبات سال ۹۷ به پزشکان، داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها مراکز درمان پرداخت شده است.

مظفری در ادامه با بیان اینکه تسویه مطالبات داروخانه‌ها اولویت بیمه سلامت است، افزود: تمام مطالبات داروخانه‌های طرف قرارداد این بیمه در سه ماه اول سال ۹۸ تسویه کامل شده اند.

او در ادامه با اشاره به اینکه ۱۵ درصد اعتبارات اختصاصی داده شده به این سازمان هزینه درمان بیماران می‌شود، گفت: ماهیانه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان فقط هزینه بیماران خاص می‌شود و میانگین هزینه سهم بستری هر فرد در بیمارستان خصوصی یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و در بیمارستان علوم پزشکی یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان برآورد شده است.

مظفری در ادامه جامعه هدف بیمه سلامت ارائه خدمات به قشر آسیب پذیر جامعه مانند مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و ... برشمرد و گفت: هم اکنون ۳۸ هزار نفر از مددجویان کمیته امداد استان زیرپوشش بیمه سلامت هستند که از این نظر در کشور رتبه یک هستیم.

او با اشاره به اینکه دولت انصافا در راستای ارائه خدمات پزشکی به جامعه از هیچ اقدامی کوتاهی نکرده است، از مردم خواست با تغییر سبک زندگی، ورزش و پیشگیری از بیماری‌ها خود نیز در راستای خدمت به خود قدم بر دارند.

او در پایان ۷۰ درصد از بیماری بیماران سرطانی را حاصل سبک زندگی غلط دانست و از مردم خواست ورزش در برنامه‌های خود داشته باشند.

 

 

انتهای پیام/د

رایگان بودن ۹۵ درصد خدمات پزشکی بیماران خاص

برچسب ها: اخبارسلامت ، بیمه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.