حسینی از پایان کلاس‌های خشتی گلی و بخاری نفتی در سال تحصیلی پیش رو خبر داد.

مدارس خشتی‌-گلی و بخاری های نفتی جمع می‎شوند/ مدارس تجهیز خواهند شدبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، سید جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش‌و‌پرورش در جلسه شورای آموزش‌و‌پرورش خراسان رضوی از پایان کلاس‌های خشتی گلی و بخاری نفتی در سال تحصیلی پیش رو خبر داد و گفت: با تصویب دو آیین‌نامه ۲۶ ماده‌ای به قدرت‌بخشی شورا‌های آموزش‌و‌پرورش کمک می‌شود.

سرپرست وزارت آموزش‌و‌پرورش این وزارت را به عنوان لشکر اقتصادی انبوه خفته یاد کرد و افزود: این دو آیین‌نامه به بیداری این لشکر خفته کمک بسیاری می‌کند.

او ادامه داد: با رایزنی‌ها و مذاکراتی که با وزارت ارتباطات داشته‌ایم سعی بر تجهیز مدارس در حریم شهر‌ها و در روستا‌ها به فناوری‌های نوین، اینترنت و کلاس هوشمند داریم.

حسینی با بیان اینکه ما معتقدیم شورای آموزش‌و‌پرورش به مثابه پارلمان این حوزه است، تاکید کرد: این دو آیین‌نامه به قدرت قانون‌گذاری شورای آموزش‌و پرورش بسیار کمک می‌کند.

سرپرست وزارت آموزش‌و‌پرورش با اشاره به وضعیت بودجه سال جاری این وزارت‌خانه، تصریح‌کرد: با توجه به اینکه در شرایط خاص محدودیت‌های دولتی قرار داریم، توانستیم بودجه را به ۵۰ هزار میلیارد تومان افزایش دهیم، اما با همین بودجه هم قادر هستیم تنها ۶۰ درصد استاندارد‌ها را تحقق بخشیم، برای جبران مابقیه بودجه باید از سایر منابع مانند افزایش مشارکت‌ها استفاده کنیم.

او از نگارش نظام‌نامه تعامل آموزش و پرورش با سایر ارگان‌ها خبرداد و خاطر نشان کرد: معتقد هستیم اداره آموزش‌و‌پرورش نباید مانند سایر ادارات باشد و با قوانین عام اداره شود، بلکه آموزش‌و‌پرورش باید همچون وزارت علوم و آموزش عالی که قوانین خاص خود را دارد، برای آموزش و پرورش نیز وجود قوانین خاص خودش واجب‌تر است، به همین دلیل یک تیم تعیین کردیم تا قانون خاص آموزش‌و‌پرورش را بنویسد و ظرفیت‌های اقتصادی آموزش و پرورش را شناسایی کرده تا به تامین منابع برای آموزش‌و‌پرورش کمک کند.

حسینی با بیان اینکه آموزش و پرورش نیز مانند سایر ادارات و ارگان‌ها گران اداره می‌شود، متذکر شد: علاوه بر حذف ساعات اضافی آموزشی بر مبنای صرفه‌جویی، برای اول مهر ماه سال جاری آماده می‌شویم و چندین از جمله اینکه هیچ کلاسی بدون معلم نباشد و یک دانش‌آموز بدون کتاب نماند را برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

او افزود: هم‌اکنون ۱۴۲ میلیون کتاب با ارز دولتی در انبار‌ها حاضر داریم، همچنین، برای اول مهر جشن پایان مدارس خشتی، گلی و برچیده شدن بخاری نفتی از ۲۴ هزار کلاس درس را برگزار می‌کنیم.

سرپرست آموزش و پرورش از هوشمند‌سازی ۱۳۳ هزار کلاس درس هوشمند در حاشیه شهر‌های بزرگ و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر و روستا‌ها خبر داد و خاطرنشان کرد: طرح رتبه‌بندی معلمان در اول مهر سال جاری با حدود ۲ هزار میلیارد تومان اعتباری که برای آن اختصاص داده شده، اجرایی می‌شود و پاداش پایان خدمت بازنشسته‌ها در دو مرحله در پایان مرداد و شهریور واریز می‌شود.

حسینی با بیان اینکه مهم‌ترین مشکل ما برای اول مهر تامین نیروی انسانی است، افزود: دلیل آن هم این است که ما دچار بحران کمبود نیروی انسانی هستیم و از سال ۱۴۰۲ تا ۱۳۹۷ با بازنشستگی ۲۵۵ هزار معلم شاهد کاهش ۳۰ درصدی نیروی انسانی و افزایش ۱۷ درصدی دانش‌آموزان می‌شویم.

او ادامه داد: کمبود منابع انسانی را باید از طریق استمرار کار نیرو‌های بازنشسته و به کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس و نهضت سوادآموزی برای اول مهر جبران کنیم.

سرپرست آموزش‌و‌پرورش با اشاره به طرح نیرو‌های خرید خدماتی، گفت:راگر کمبود معلم ما جبران نشود، بهترین راه موقتی برای آموزش و پرورش درراستای جبران این کمبود خرید موقتی است.

حسینی با تاکید بر این نکته که امنیت، سلامت و آموزش‌و‌پرورش هیچ‌گاه خصوصی نمی‌شود، خاطرنشان کرد: ما هم با خصوصی‌سازی آموزش، و پرورش کاملا مخالف هستیم.

او ادامه داد: جمعیت حاشیه شهر مشهد از ۶ استان کشور بیشتر است و اداره کردن این نیرو و جمعیت کار خیلی سختی محسوب می‌شود، برای جبران کمبود فضای آموزشی در این مناطق باید از امکانات خیرین مدرسه‌ساز و اعتبارات نوسازی
مدارس کمک بگیریم.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش به بزرگ‌ترین هتل فرهنگیان کشور در مشهد اشاره و بیان کرد: در کوتاه‌ترین زمان ممکن این هتل افتتاح می‌شود.

حسینی به حضور میلیونی زوار در مشهد و مدارسی که در بافت حریم حرم قرار دارد اشاره کرد و گفت: ۲۹ مدرسه در حریم حرم وجود دارد و ۳۶۰ هکتار این حریم بافت فرسوده است، طبق صحبت‌هایی که با اعضای دولت و رئیس جمهور انجام شده، می‌توانیم به ۳۱ استان کشور فضا برای ساخت در این حریم ارائه دهیم و اعلام کرده‌ایم در خراسان رضوی به خاطر وجود بارگاه ملکوتی رضوی برای هر پروژه عمرانی که ۳۰ درصد آن را استان بگذارد، ۷۰ درصد آن را ما تقبل کنیم.

او با اشاره به صندوق ذخیره فرهنگیان، متذکر شد: سه کار درباره صندوق ذخیره انجام دادیم، وقتی صندوق ذخیره به آرامش در سال ۱۳۹۷ رسید، ۶۲۰ میلیارد تومان سود به این صندوق ارائه کرد، گفتیم تا سال ۱۴۰۱ باید ۵ هزار میلیارد تومان سود ایجاد کند.

سرپرست وزارت آموزش‌و‌پرورش اضافه کرد: مورد بعدی که به آن‌ها گفتیم این بود که شما بانک نیستید اینجا هر چه دارد مربوط به معلم‌ها است و مورد آخر اینکه باید سود کارخانه بزرگ پتروفرهنگ به فرهنگیان پرداخت و ارزش افزوده همه دارایی‌های صندوق ذخیره فرهنگیان نیز واریز شود.

انتهای پیام

سرپرست وزارت آموزش‌و‌پرورش در خراسان رضوی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.