مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: در سال گذشته بیش از ۱۴ تن گوشت در ۳ واحد پرورش شترمرغ در جنوب کرمان تولید شده است.

تولید بیش از ۱۴ تن گوشت شترمرغ در جنوب کرمانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  محمد پولادخای مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گفت: شرایط آب و هوایی خاص، بستر و پتانسیل لازم را جهت پرورش و نگهداری شترمرغ در منطقه فراهم آورده است.

او افزود: شیوه تغذیه این پرنده، شبیه نشخوارکنندگان بوده و غالب هزینه پرورش آن مربوط به خوراک‌هایی نظیر یونجه، ذرت دانه‌ای و کنجاله سویا می‌باشد و در شرایط دمایی منفی ۱۵ تا مثبت ۵۰ درجه سانتیگراد، قابلیت رشد و تولید دارد.

پولادخای بیان داشت: در حال حاضر سه مزرعه پرورش شترمرغ پرواری به ظرفیت مجموع ۷۰۰ قطعه در دوره و با قابلیت تولید حداکثر ۳۵ تن در دوره می‌باشد.

اوگفت: تعداد زیادی تقاضای صدور مجوز تاسیس واحد جدید، از جمله توسعه یکی از واحد‌های موجود از ۲۰۰ قطعه به ۱۰۰۰ قطعه در دست اقدام می‌باشد.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار