به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، حمیدرضا نیکبخت، با بیان اینکه هدف از تشکیل جهاد دانشگاهی این بود که در دانشگاه نگاه جهادی داشته باشیم و با سرعت و دقت جلو رویم و سعی کنیم قلههای فتح نشده را با جهاد دانشگاهی فتح کنیم، اظهار کرد: تصور دانشگاهیان و کشور از تاسیس جهاد دانشگاهی این بود که در دانشگاهها از این حرکت توأمان استفاده و از ظرفیت دانشگاه و از افرادی در مسیر توسعه گامهای اساسی برمیدارند وارد عمل شویم.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در این ۴۰ سال پیشرفتها و نقاط ضعف داشتیم و برای گام دوم انقلاب حرکت رو به جلو را تدوین شده و مهم نیازمند عزم ملی و همگانی و انقلابی است و هر کسی در جایگاه خود باید نقشش را بخوبی ایفا کند، تصریح کرد: بر این اساس سازمانی مانند جهاد دانشگاهی که مولد نیروی انسانی است میتواند نیروی انقلابی، نخبه، علمی جوان و استوار برپایه دانش تربیت کند و این مهم میتواند ظرفیت جدی برای کشور و دانشگاه محسوب شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: اگر به بهبود فرهنگ با نگاه علمی بنگریم و بدانیم در فرهنگ اسلامی انسانی آرامش روحی و روانی نهفته بوده طبیعی است که به این فرهنگ روی میآوریم.
نیکبخت خاطر نشان کرد: چنانچه جهاد دانشگاهی روی اعتیاد، خودکشی، آسیبهای اجتماعی و توانمندسازی روحی روانی ورود پیدا کند میتواند به موفقیت برسد و با تحقق این امر فشار و نقصانهای روحی در جوانان را برداریم.
وی گفت: جهاد دانشگاهی باوزارت علوم و وبدا توأمان میتواند سطح فرهنگی جامعه را بهبود ببخشد و امنیت را دوچندان کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: نمونه بارز توانمندی جهاد دانشگاهی لرستان افتتاح مرکز درمان ناباروری پیشرفته بوده که از ظرفیت علمی استان استفاده شده تا این مهم محقق شود.
نیکبخت بیان کرد: وجود چنین مرکزی در استان سبب کاهش مشکلات روحی و روانی زوجین نابارور میشود چراکه هزینه این باروری و حاملگی روتین و طبیعی بالاست و آنان مجبور بودند به استانهای اصفهان و یزد مراجعه کنند که علاوه بر هزینه درمان هزینه سفر نیز بر آنان تحمیل میشد، اما با راهاندازی این مرکز پیشرفته توسط جهاد دانشگاهی لرستان بخشی از آلام زوجین کاهش مییابد.
انتهای پیام/د