بررسی‌های موسسه امنیتی کاسپراسکای از قربانی شدن بیش از ۴۳۰ هزار نفر در سال ۲۰۱۹ به علت عرضه بدافزار‌های مالی خبر می‌دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بررسی‌های موسسه امنیتی کاسپراسکای از قربانی شدن بیش از ۴۳۰ هزار نفر در سال ۲۰۱۹ به علت عرضه بدافزار‌های مالی خبر می‌دهد.

علت افزایش  بدافزار‌های مالی در سال ۲۰۱۹ چیست ؟

این آمار که مربوط به نیمه اول سال ۲۰۱۹ است، در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته میلادی ۷ درصد رشد نشان می‌دهد.

بیش از نیمی از کاربرانی که به علت عرضه بدافزار‌های مالی قربانی شده اند یا در حدود ۳۰.۹ درصد افرادی هستند که در شرکت‌های مختلف تجاری مشغول فعالیت هستند. این رقم نسبت به رقم ۱۵.۳ درصدی در نیمه اول سال ۲۰۱۸ دوبرابر رشد داشته و نگران کننده محسوب می‌شود.

 

بدافزار‌های مالی که بیشتر به تروجان‌های بانکی شهرت دارند، اطلاعات مالی و بانکی افراد را سرقت می‌کنند و لذا تهدید‌هایی بسیار جدی و خطرناک محسوب می‌شوند. این تهدید‌ها برای بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری نیز بسیار نگران کننده بوده و یافته‌های کاسپراسکای از افزایش تلاش هکر‌ها و کلاهبرداران اینترنتی برای طراحی بدافزار‌های مالی و بانکی خبر می‌دهد.

بخش زیادی از این بدافزار‌ها از طریق ایمیل‌ها و صفحات جعلی فیشینگ ارسال می‌شوند و تعداد صفحات فیشینگ طراحی شده بدین منظور در نیمه اول سال ۲۰۱۹ از مرز ۳۳۹ هزار صفحه گذشته است.

۴۰ درصد از تروجان‌های بانکی سال ۲۰۱۹ از خانواده آر تی ام و ۱۵ درصد از خانواده اموتت بوده‌اند، هر دو خانواده از جمله خطرناک‌ترین تروجان‌های بانکی محسوب می‌شوند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

رشد هفت درصدی بدافزار‌های مالی در سال ۲۰۱۹

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.