به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان ، حجتالاسلام محمد مصدق شامگاه پنجشنبه در همایش ملی نقش حقوقدانان، وکلا و کارشناسان رسمی در گام دوم انقلاب در همدان که در سالن اجتماعات فجر همدان برگزار شد، اظهار داشت: مقام معظم رهبری سالها قبل به مسئولان نظام درباره مبارزه با فساد و ریشههای آن بارها در جمعها و سخنرانی تاکید، تذکر و هشدار دادند، اما به خوبی به این نصایح رهبر انقلاب که موجب موفقیت نظام میشد عمل نشده است و فقط در مقام حرف باقی مانده است.
وی افزود: وقتی صحبت از مبارزه با فساد در کشور میشود از بخشهای مختلف نظام صدای اعتراض شنیده میشود که مبارزه با فساد مخل نظام است این طور نیست مبارزه نکردن با آن عین ایجاد اخلال در ثبات و دوام نظام است و آرامش جامعه را بر هم میزند باید محکم با فساد برخورد کرد که مردم هم خواهان و طالب آن هستند.
مصدق گفت: از مسئولان نظام به دلیل جبههگیری واحد در مقابل آمریکا تشکر میکنیم، اما گلایه داریم چرا ۴ سال قبل این رویه واحد را در مقابل آمریکا نداشتند تا وضعیت امروز کشور این نباشد. نمایندگان انقلابی باید قانونی مصوب کنند که فرزندان مسئولان نظام نباید در خارج تحصیل کنند.
معاون حقوقی قوه قضائیه تاکید کرد: اگر گفته میشود این حق فرزندان آنان است پس باید قانونی مصوب شود که اگر کسی فرزندش در خارج کشور تحصیل میکند حق ندارد حداقل در سطح وزرات مقام و مسئولیت در کشور داشته باشد. اگر مسئولی گناه صغیره مرتکب شود گناهش در حد کبیره است.
وی اظهار داشت: مردم وقتی ویلاسازی در فشم و دماوند را میبینند که متعلق به فلان یا بهمان مسئول نظام است درباره نظام و مسئولانش چه فکری میکنند. حالا داوری با خودتان است.
مصدق در بخش دیگر از سخنان خود به نقش و جایگاه عدالت و آزادی در جامعه از منظر اسلام اشاره کرد و گفت: انتظار داریم با برگزاری نشستهای مختلف این جایگاه وابستگان و منسوبان به دستگاه قضایی کشور (وکلا، کارشناسان رسمی و غیره) در جامعه تبیین کنند چرا هر زمان صحبت از آزادی میشود برخی تصور میکنند اسلام با آزادی مخالف است.
وی افزود: اسلام با آزادی مخالف نیست متدینان به دنبال رواج آزادی در جامعه در چارچوب قوانین و قواعد اسلامی هستند که این موضوع باید به درستی در جامعه تبیین شده و توسط افراد آگاه منسوب به دستگاه قضایی بیان شود همچنین فرهنگ صحیح حقوقی در جامعه را باید نهادینه کرد.
معاون حقوقی رئیس قوه قضائیه افزود: در رویکرد تدوینی جدید توسط رئیس دستگاه قضا بر حفظ شان وکلا و مشاوران تاکید شده است و حتی نباید در هنگام مراجعه به دستگاه قضایی بازرسی بدنی شوند و باید تا قبل از رسیدگی به پروندهها جایی برای استقرار وکلا در دستگاه قضایی پیشبینی شود.
انتهای پیام/ف