او ادامه داد: طبق برنامه، نظارتهای بهداشتی بر اماکن بین راهی، سرویسهای بهداشتی و مراکز عرضه مواد غذایی در جادهها افزایش مییابد.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت افزود: در فصل تابستان، افزون بر بازرسی بهداشتی اماکن بین راهی و هتلها، نظارتهای بهداشتی بر اماکن عرضه مواد غذایی شهرها نیز تشدید میشود و بازرسان، نظارت بر آب میوه و بستنی فروشیها را افزایش میدهند.
غلامی با اشاره به بازرسی شبانه روزی بازرسان بهداشتی اظهار کرد: ۶ هزار بازرس بهداشتی در کل کشور، فرایند بازرسی بر اماکن بین راهی، هتلها و آبمیوه فروشیها را انجام میدهند.
او گفت: با توجه به وسعت منطقه، در مراکز بهداشت تیمهای بهداشتی تقسیم میشوند و روزانه حدود ۲ هزار تیم بهداشتی بازرسی انجام میدهند.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت در پایان یادآوری کرد: بر اساس تفاهم نامه با تعزیرات و سازمان دامپزشکی، بازرسیهای مشترک انجام میشود که از سلامت مردم در فصل گرما محافظت بیشتری کنیم.
انتهای پیام/