به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، رحیمیان معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: تب خونریزی دهنده
کریمه کنگو یکی از خطرناکترین بیماریهای مشترک انسان و دام با علائم تب، بیحالی، خونریزی از حفرات مختلف بدن و
خونریزیهای زیر پوست است.
او با اشاره به راههای انتقال بیماری به انسان افزود: گزش کنه، له کردن کنه روی پوست بدن، خوردن گوشت، جگر، قلوه نپخته، تماس با گوشت یا امحاء و احشاء دام آلوده، انتقال از طریق تماس با
خون و ترشحات فرد بیمار از راههای انتقال این بیماری خطرناک به انسان است.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت:پارسال ۸ نفر مبتلا به این بیماری شناسایی و درمان شدند و هم چنین از ابتدای سال تا پایان تیرماه ۴ نفر با علائم فوق به مراکز درمانی این شهرستان مراجعه و تحت
درمان قرار گرفتند.
رحیمیان تصریح کرد: به همه همشهریان توصیه میشود جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری خطرناک از مصرف گوشت نیم پز و نپخته جدا خودداری کنند، گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز و مورد تائید و ممهمور به مهر شبکه
دامپزشکی تهیه و در غیر اینصورت حداقل ۲۴ ساعت آن را در دمای یخچال ۸-۴ درجه نگهداری و بعد مصرف نمایند.
او ادامه داد: در صورت تمایل به مصرف جگر حداقل ۴۸ ساعت آن را در یخچال نگه داری و بعد مصرف نمایند، از تماس با لاشه، احشاء، خون و ترشحات دامی بدون استفاده از وسایل حفاظتی مانند دستکش، روپوش و ... خودداری کنند.
انتهای پیام//س. ج
توصیه یهداشتی برای درمان تب کنگو