به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ،محمدجعفر طالبیان پور،معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: میزان تولید گوشت مرغ چه به صورت صنعتی و چه غیر صنعتی حدود ۱۲ هزار قطعه بوده است.
وی افزود: ۱۴۰ واحد مزرعه مرغ گوشتی با ظرفیت ۲ هزار و ۷۰۰ قطعه جوجه ریزی در هر دور که ۶۵ درصد آنها فعال است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: سالانه ۱۷ هزار تن گوشت مرغ در استان نیاز داریم که حدود ۱۲ هزار تن از این میزان در استان تولید میشود و ۵ هزار تن کمبود داریم.
طالبیان پور توضیح داد: سرانه مصرف گوشت مرغ در استان ۲۴ کیلوگرم به ازای هر نفر است
وی با بیان اینکه بیشترین تولید در شهرستان بویراحمد است، ادامه داد: در صورتی که قیمتها مناسب و مقرون به صرفه باشند و برای تولیدکننده و قیمت دان (نهادههای دامی) خیلی نوسان نداشته باشد و قیمت گوشت مرغ مناسب باشد افزایش تولید خواهیم داشت.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، اضافه کرد: برنامههای ما برای افزایش تولید گوشت مرغ تزریق نقدینگی، دریافت نهادهالی دولتی، پیگیری در جهت فعال سازی واحدهای راکد و توسعه واحدهای جدید است.
انتهای پیام/پ