به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان اعلام کردند که شیرهای گیاهی نسبت به شیرهای لبنی تاثیر بهتری بر روی محیط زیست میگذارد.
محققان اعلام کردند که شیرهای غیرلبنی نسبت به شیر گاو برای محیط زیست بهتر هستند، زیرا برای تولید آنها به زمین و میزان آب کمتری نیاز است؛ همچنین برای تهیه این شیرها مقادیر کمتری گاز گلخانهای تولید میشود.
براساس گزارش «ساینس فوکوس»، شیر گیاهی که با کمترین میزان انتشار گازهای گلخانهای تولید میشود شیر بادام است، زیرا این گیاه به هنگام رشد دیاکسیدکربن زیادی را در خود حفظ میکند.
طبق این گزارش، در اینجا با تاثیر تولید یک لیوان (۲۰۰ میلیلیتر) شیرهای گیاهی مختلف و شیر لبنی بر روی محیط زیست آشنا میشوید.
نوع شیر میزان زمین مصرفی (مترمربع) میزان آب مصرفی میزان انتشار گاز گلخانهای
شیر گاو ۱.۷۹، ۱۲۵.۶، ۰.۶۳
برنج ۰.۰۷، ۵۴، ۰.۲۴
جو دو سر ۰.۱۵، ۹.۶، ۰.۱۸
بادام ۰.۱، ۷۴.۳، ۰.۱۴
منبع : فارس
انتهای پیام/