به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، روشهای مختلفی برای دفع پشه و سایر حشرات پیشنهاد شده است؛ از قبیل اسپریها که حاوی شیمیایی مضر برای سلامت و محیط زیست هستند. خبر خوب این است که با چند راهکار طبیعی و به دور از مواد شیمیایی، میتوانید از نیش حشرات مصون بمانید:
سیر: اگر مقدار زیادی سیر بخورید، یک لایه نامرئی از روغن سیر از منافذ پوستی شما به بیرون تراوش میکند که شما میتوانید آن را لایه محافظتی در برابر پشهها بنامید. مطمئنا بسیاری از ما دوست نداریم مقدار زیادی سیر بخوریم، در این صورت میتوانید از آب سیر به عنوان دفع کننده پشه استفاده کنید. برای تهیه اسپری سیر، فقط کافی است سیر را با آب مخلوط کنید و در یک بطری بریزید. مقدار آب باید ۵ برابر مقدار سیر مصرفی باشد. این مخلوط را روی بخشهایی از بدنتان که در معرض نیش پشه است، اسپری کنید. این اسپری طبیعی پشهها را به مدت ۵ تا ۶ ساعت از شما دور نگه میدارد.
ریحان: نگه داشتن این گیاه در نزدیکی درب ورودی خانه، از ورود بسیاری از حشرات به داخل خانه جلوگیری خواهد کرد. از برگهای خشک ریحان در داخل اتاق نیز میتوانید استفاده کنید. مطالعهای که در سال ۲۰۰۹ روی گیاه ریحان انجام شد، نشان داد که اسانسهای این گیاه لذیذ برای حشرات در حکم سم است.
آویشن: این گیاه قوی و خوشبو نه تنها پشهها بلکه مگسها را نیز دفع میکند. عطر گلهای آن هنگامی که در هوا پخش میشوند به مشام کاملا آشناست و هنگامی که روی پوست مالیده شود تاثیر آن چند برابر خواهد شد.
نعنا: ثابت شده که عصاره نعنا منجر به محافظت از پوست در برابر نیش حشرات میشود. ثابت شده است که اسانس آن حشرات بالغ را دفع میکند و حشرات نوزاد گونههای مختلف را میکشد.
رزماری: بخور این گیاه مادامی که نزدیک دود ناشی از سوختن آن باشید، در عین اینکه بوی خوبی برای شامه انسان تولید میکند، برای حیوانات کوچک نامطلوب است و آنها را دور نگه میدارد.
سنبل هندی: این گیاه همیشه سبز به عنوان گیاه پشه نیز شناخته میشود. چنانچه گیاه دیگری در دسترس نباشد، مالیدن آن روی پوست برای دفع حشرات، بی تاثیر نخواهد بود.
جعفری: یک دفع کننده طبیعی حشرات است. مقداری جعفری خرد شده را در یک شیشه سرکه سیب بریزید. این ترکیب را روی پوست خود بمالید. یا پارچهای را آغشته به این مواد کنید و آن را دور گردن یا روی کلاهتان ببندید.
منبع: آوای سلامت
انتهای پیام/