علی واعظی نژاد سرپرست معاونت عمرانی وطرحهای زیربنایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: عمده تمرکز بنیاد در حوزه اشتغال و توانمندسازی اقتصادی است، اما به دلیل اهمیت مباحث عمرانی، زیربنایی و توسعه مناطق محروم توجه ویژهای به این امر صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین موارد در مباحث عمرانی و زیربنایی پروژههای حوزه آموزشی است، گفت: هدف بنیاد دستیابی به توسعه پایداردر مناطق محروم است.
واعظی نژاد افزود: دانش مردم، آموزش و سطح سواد یکی از دلایل و محورهای اصلی توسعه است.
وی با بیان اینکه بنیاد برکت همیشه در کنار سایر دستگاهها بوده است، افزود: بنیاد برکت در اجرای پروژهها و فعالیتها همواره سعی کرده از ظرفیت خالی و توانمندیهای دستگاهها استفاده کند.
سرپرست معاونت عمرانی وطرحهای زیربنایی بنیاد برکت ادامه داد: بنیاد هیچ وقت به طور مستقیم به بحث مدرسه سازی ورود نکرده است و مدارس بنیاد برکت توسط سازمان نوسازی مدارس کشورساخته میشود.
به گفته واعظی نژاد در پروژههای بهداشتی و راهسازی نیز بنیاد برکت به طور مستقیم وارد نمیشود.
وی تصریح کرد: نیازها و ضرورتها توسط دستگاهها و نهادهای مربوط دولتی سنجیده میشود و بنیاد صرفا در بحث تأمین اعتبار و پرخلاءها بخشهای مختلف دولتی وارد میشود.
سرپرست معاونت عمرانی وطرحهای زیربنایی بنیاد برکت خاطرنشان کرد: جوامع محروم جوامعی هستند که از نظر سطح سواد و دانش در سطوح پایین هستند و اگر به دانش این مردم توجه شود هدف بنیاد برکت تاحدودی محقق میشود.
واعظی نژاد ادامه داد: بنیاد برکت در ۵۵ حوزه فعالیتهای خود را تألیف کرده است و در حوزه مدرسه سازی تاکنون هزار و ۶۷۰ مدرسه برنامه ریزی شده است.
وی با بیان اینکه هزار و ۱۱۱ مدرسه برکت افتتاح شده است که آخرین مدرسهای که افتتاح شد مدرسه ۳۰ کلاس شهید حججی در نجف آباد اصفهان بود، گفت: ۲۵۰۰ روستای کشور تحت پوشش مدارس برکت هستند و یکصد و ۶۰ دانش آموزش تحت پوشش این مدارس قرار گرفته اند.
بیشتر بخوانید: پایداری طرحهای اشتغالزایی هدف اصلی بنیاد برکت است
وی با بیان اینکه این مدارس در ۳۱ استان کشور پراکندگی دارند، ادامه داد: در شهر تهران مدرسهای تحت عنوان مدرسه برکت وجود ندارد، اما در روستاها و شهرهای اطراف شهر تهران مدارس برکت ساخته شده اند.
سرپرست معاونت عمرانی وطرحهای زیربنایی بنیاد برکت گفت: عمدهترین مدارس برکت دراستانهای خوزستان، سیستان وبلوچستان و نقاط روستایی و مناطق محروم است.
واعظی نژاد با بیان اینکه بسیاری از مدارس احداثی برکت در مناطق فاقد مدرسه شکل گرفته است، ادامه داد: تمام مدارس برکت با تأیید سازمان نوسازی مدارس کشور احداث میشوند.
وی با بیان اینکه مدارس احداثی از کیفیت و استاندارد بسیار بالایی برخوردار هستند، تصریح کرد: نمونه آن مدارسی بودند که در زلزله کرمانشاه هیچ آسیبی ندیدند.
به گفته واعظی نژاد تجهیز امکانات آموزشی این مدارس برعهده سازمان نوسازی و آموزش و پرورش است، اما بنیاد برکت در حوزه آماده سازی بستر برای آموزش مجازی دانش آموزان، ارائه تبلتهای آموزش و کمک به ایام و ذهاب آنها نیز ورود کرده است.
وی ادامه داد: ساخت صد و ۱۰ مدرسه برکت در سال ۹۸ در دستور کار است که قطعا ۱۰ مدرسه در مناطق زلزله زده کرمانشاه ساخته میشود.
واعظی نژاد درباره ایجاد شرایط بهتر در مناطق سیل زده گفت: برنامه اول ستاد اجرایی فرمان امام (ره) امدادرسانی به این مناطق بود ودر گام دوم در حد توان و ایجاد زیر ساختها بنیاد برکت در حوزه ساخت مدارس نیز ورود خواهد داشت.
انتهای پیام/