![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمد شعبانپور بخشدار قوشخانه شیروان گفت: دختربچه ۹ ساله، اهل شهر قوشخانه شیروان، در جریان سفر وزیر کشور به استان خراسان شمالی آرزوی داشتن دوچرخه کرده و در نامهای از عبدالرضا رحمانی فضلی خواسته بود که این خواسته اش را برآورده کند.
شعبانپور افزود: وزیر کشور بعد از اطلاع از این موضوع، هماهنگی لازم برای خرید و تحویل دوچرخه به این دختر شیروانی را انجام داد که، دوچرخه هدیه وزیر کشور با حضور مدیرکل امور بانوان استانداری و بخشداران بخش قوشخانه و مرکزی شیروان، تحویل وی شد.
عبدالرضا رحمانی فضلی، اصالتا اهل شهرستان شیروان در خراسان شمالی است و ۲۱ تیرماه به این شهرستان سفر کرده بود.
بخش قوشخانه از توابع شهرستان شیروان دارای ۳۰ روستا است که ۲۷ روستا دارای دهیاری، ۲۸ روستا دارای شورا و دو روستا زیر ۲۰ خانوار هستند.
انتهای پیام/ ر