وی افزود: سامانهای که رونمایی شد از جانب وزارت صنعت، معدن و تجارت طراحی و عملیاتی شده است و هدفش اطلاع رسانی دقیق قیمتها به مردم را دارد.
رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان توضیح داد: بخشی از خدمات این سامانه، اطلاع رسانی قیمت کالاهایی است که مشمول قیمت تثبیتی هستند و سازمان حمایت قیمتهای مصوب را اعلام میکند و بخشی دیگر کالاهایی است که واحدهای تولیدی قیمت خود را در سامانه ۱۲۴ درج میکنند و سازمان حمایت به منظور تامین حقوق مردم طبق ضوابط تعیین قیمت، موارد را مورد رصد قرار میدهد.
بیشتر بخوانید: عرضه مرغ با قیمت بیشتر از ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان گرانفروشی است/ اعلام نرخ مصوب مرغ و تخم مرغ
تابش ادامه داد: این اقلام جزو مواردی هستند که شکایات مردمی در خصوص آنها دریافت و توسط بازرسان سازمان حمایت و در راستای وظیفه نظارتی سازمان مورد رسیدگی قرار میگیرند.
وی تصریح کرد: بخش دوم خدمات "سامانه اطلاع رسانی ثبت کالا و خدمات"، رصد قیمتها از سطح بازار و تحولات موجود در این عرصه است.
معاون وزیر صمت اضافه کرد: در بخش دریافت قیمتها از سطح بازار، با همکاری اتاق اصناف قیمت انواع اقلام کالایی به سامانه اطلاع رسانی ثبت کالا و خدمات منتقل خواهد شد.
وی اعلام کرد: در این سامانه حداقل، حداکثر و قیمت عرف کالا و خدمات را به اطلاع مردم خواهیم رساند.
تابش تصریح کرد: از مزیتهای "سامانه اطلاع رسانی ثبت کالا و خدمات"، شناسایی دقیقتر قیمتهای سطح بازار و رصد مغایرت آنهاست که شرایط را برای دریافت علل نوسانات قیمتی و ورود نظارتی در موارد مورد نیاز مهیا میکند.
وی گفت: این سامانه در اختیار سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان و ناظر آن مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت است که در راستای توسعه فضای کسب و کار، خدمات رسانی خواهد کرد.
رئیس سازمان حمایت تاکید کرد: یکی از اهداف راه اندازی این سامانه، ایجاد فضای شفاف در قیمت انواع اقلام کالایی در سطح کشور است. با کمک اصناف و تولید کنندگان، فرآیند حاکم بر سامانه اطلاع رسانی ثبت کالا و خدمات به آرامش بازار کمک شایانی خواهد کرد.
انتهای پیام/