یک مطالعه جدید نشان می‌دهد پوست دانه قهوه که معمولا آن را دور می‌ریزند مملو از آنتی اکسیدان و فیبر است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان دانشگاه گرانادا اسپانیا دریافتند که میزان آنتی اکسیدان در پوست قهوه‌ای و نقره‌ای دانه قهوه بسیار بالاست. پوست نقره‌ای قهوه یکی از لایه‌های محافظ دانه قهوه است که در هنگام بو دادن دانه قهوه برداشته می‌شود و معمولاً این بخش از دانه قهوه روانه زباله می‌شود.

پوست دانه قهوه سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر است

محققان در تحقیقات خود متوجه شدند، پوست نقره‌ای و قهوه‌ای قهوه مملو از فیبر و فنول است که خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی آن ۵۰۰ برابر ویتامین C است.

این بخش از دانه قهوه همچنین حاوی میزان بالای ملانویدین است که در زمان بودادن قهوه تولید شده و به قهوه رنگ قهوه‌ای می‌دهد.

این در حالی است که خواص بیولوژیکی ملانویدین‌ها به دلیل طیف وسیعی از کاربرد‌های عملی، مانند جلوگیری از رشد پاتوژن‌های مضر در محصولات غذایی، مهار می‌شود.

محققان امیدوارند که یافته‌های آن‌ها به تولیدکنندگان مواد غذایی کمک کند تا روشی برای استفاده از محصولات جانبی قهوه بیابند.

منبع : مهر 

انتهای پیام/

پوست دانه قهوه سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر است

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.