دانشگاه فردوسی آمادگی دارد تجربیات خود را در حوزه های مختلف برای ساخت سوریه به استادان دانشگاه های آن کشور منتقل کند تا بتوانند با توجه به علوم دانش بنیان برای ساخت کشورشان اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در دیدار با استادان دانشگاه های مختلف کشور سوریه گفت: ایران همانند کشور سوریه بعد از پایان جنگ طاقت فرسا، دوره سازندگی را آغاز کرد و مهم ترین شاخص سازندگی نیز ساختن نیروی انسانی و دانشمندان کارآمد و صاحب نظر بود به همین دلیل ایران به توسعه علمی روی آورد و این دانشگاه آمادگی دارد تجربیات خود را در این زمینه در اختیار کشور سوریه قرار دهد.

او با اشاره به بازدیدهای قبلی استادان کشور سوریه از دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: امتیاز این هیأت در این است که گروه جامعی از استادان در کنار برخی از متخصصان و صاحب نظران از رشته های دیگر کشور سوریه در جمع حاضر حضور دارند.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: وقتی نام کشور سوریه بر زبان می آید نباید امروز این کشور را در نظر بگیریم بلکه باید روزهایی را در نظر گرفت که سوریه مرکز مباحث علمی در جوامع علمی جهانی بود و این نشانگر این است که مردم سوریه مانند دیگر مردم غرب آسیا و ایران ظرفیت بسیار بالایی در حوزه علم و تمدن جهانی دارند.

کافی افزود: دانشگاه فردوسی مشهد در رتبه بندیهای بین المللی جایگاه بسیار خوب و مناسبی را به خود اختصاص داده است و در این دانشگاه هزار و ۷۰۰ دانشجوی خارجی از ۲۰ کشور جهان در کنار بیش از ۲۵ هزار دانشجوی ایرانی به تحصیل علم می‌پردازند.

او ادامه داد: اعتقاد داریم مراکز علمی تراز اول در دنیا بسیار زیاد است و شما نیز که در این دانشگاه‌ها به تحصیل پرداخته و از آنجا دانش آموخته شده‌اید شاهد این هستید که دانشگاه های ایران همپای بسیاری از دانشگاه های تراز اول دنیا به شمار می آید.

احسان قبول مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه فردوسی مشهد هم در این دیدار گفت: برنامه دانشگاه فردوسی مشهد برای گسترش تعاملات علمی با کشور سوریه یک هدف اصلی به شمار می‌رود.

او تصریح کرد: دانشگاه فردوسی مشهد به دنبال این است تا وارد طرح های عمرانی و وزارتی کشور سوریه شود و فعالیت‌هایی را در این زمینه نیز انجام داده است.

مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی و امور دانشجویان غیرایرانی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به حضور ۲۷ نفر از استادان مختلف دانشگاه های کشور سوریه شامل دانشگاه جامع دمشق، حلب و تشرین در این هیات گفت: در این بازدید استادان یاد شده که خود از بعضی از دانشگاه های تراز اول جهان دانش آموخته شده بودند امکانات دانشگاه فردوسی مشهد را در سطح تراز اول ارزیابی کردند.

قبول افزود: نکته مهم این دیدارها در این است که بتوانیم با بعضی از دانشگاه های سوریه که هیچ قراردادی نداشته ایم وارد مذاکره شویم.

او ادامه داد: این استادان خواستار این بودند که ایران همچنان که در دفاع ملت سوریه در مقابل داعش با آنها همراهی کرده است در مباحث رشد علمی نیز با آنها همراه باشد.

۲۷ نفر از اساتید دانشگاه های مختلف کشور سوریه در برنامه‌ای چند روزه از دانشگاه های مختلف ایران از جمله دانشگاه های قم، از دانشگاه های قم، اصفهان، مشهد و تهران بازدید به عمل آوردند.
 

انتهای پیام//ف.ص

 

بازدید ۲۷ نفر از اساتید دانشگاه‌های مختلف کشور سوریه از برخی دانشگاه‌های ایران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.