به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سردار مجتبی شیروانیان مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان اصفهان اظهار داشت: یکی از اصلیترین تلاشهای این بنیاد، دعوت از رزمندگان و پیشکسوتان ۸ سال جنگ تحمیلی است تا گنجینههای سینه به سینه رزمندگان را در قالب تاریخ شفاهی به ثبت و ضبط برسانیم و در نتیجه این ارزشها را به صورت مباحث نمایشی، مستندسازی و حتی در قالب کتاب به انتشار درآوریم.
او افزود: در حال حاضر حدود ۱۶۰ دانشگاه و مرکز آموزش عالی در سطح استان وجود دارند که بیش از ۶۰ درصد آنها از دروس دو واحدی با موضوع آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس استفاده میکنند و این در حالی است که این افراد به صورت داوطلبانه این دروس را برگزیدهاند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان اصفهان در رابطه با نشر آثار جنگ تحمیلی بیان کرد: مرکز فرهنگی دفاع مقدس از بهمنماه سال ۹۶ آماده و مجهز به دستاوردهای دفاع مقدس از جمله سیستمهای موشکی شهاب و زلزال و آماده پذیرایی از علاقهمندان است.
او با اشاره به بازدیدهای متعدد از سوی نهادهای مختلف بیان کرد: تا به حال یادمانهای مختلفی برای شهدای گمنام در ورودی شرقی موزه دفاع مقدس شکل گرفته است که هم زیارتگاهی برای مردم و هم محل راز و نیاز، انس گرفتن و تجدید میثاق با شهدا بوده است که در آن بحث روایتگری و بیان سیره شهدا مطرح است.
شیروانیان ادامه داد: در سطح استان تاکنون حدود ۴۶۰ شهید گمنام در ۱۶۰ نقطه تدفین شدهاند و در محدوده شهر اصفهان میتوان به ۸ شهید در کوه صفه، ۲ شهید در محله عاشق آباد و ۵ شهید در ورودی شرقی موزه دفاع مقدس اشاره کرد.
او با بیان اینکه اصفهان با بیش از ۲۳ هزار شهید بیشترین شهدا را دارد، گفت: همه مردم میتوانند در طول هفته از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۴ بعد از ظهر به صورت رایگان از آثار دفاع مقدس و برنامههای جانبی در راستای تجدید میثاق با شهدای دفاع مقدس و آرمانهای آن بازدید کنند.
انتهای پیام/م