به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد ایران در این همایش آموزشی گفت: حلال به عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان، عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است.
امینی افزود: سازمان ملی استاندارد ایران علاوه بر تدوین استاندارد ملی ایران به شماره ۱۲۰۰۰ غذای حلال هم چنین ۳ استاندارد ملی در خصوص حلال تدوین نموده است.
مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و حلال سازمان ملی استاندارد ایران ادامه داد: تاکنون ۳۰ پروانه کاربرد علامت استاندارد حلال در زمینه کشتارگاههای دام و طیور و ۸ پروانه نیز در سایر فرآوردهها در استانها صادر شده است که سهم گلستان از یک پروانه است.
وی ادامه داد : امیدواریم با برگزاری این دورههای آموزشی، واحدهای تولیدی بیشتری برای گرفتن نشان استاندارد حلال پیش قدم بشوند.
انتهای پیام / ن