به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،یاور محمدی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه گفت : سن ارائه آموزش در مراکز فنی و حرفه ای استان بالای ۱۵ سال است و برای متقاضیان ۱۲ تا ۱۵ ارائه آموزش تنها با رضایت والدین انجام میشود.
وی گفت : در مراکز خصوصی و دولتی فنی و حرفه ای آموزشهای مختلف در بخش خدماتی، کشاورزی، صنعت، فرهنگ و هنر ارائه می شود که در سطح استان کرمانشاه بخش خدمات به ویژه در مشاغل آرایشگری و کامپیوتر و در فرهنگ و هنر خیاطی و صنایع دستی بیشترین متقاضی را دارد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه بیان کرد: همچنین رشته های مربوط به بخش های کشاورزی و صنعت در سطح آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای چندان مورد استقبال نیست اما در بخش دولتی در میان بخش صنعت رشته های مکانیک و برق بیشترین متقاضی را دارد.
این مسئول با بیان اینکه ساعت آموزش از ۸۰ ساعت تا ۹۰۰ ساعت متفاوت است عنوان کرد: میانگین آموزش های ارائه شده در مراکز فنی و حرفه ای از یک تا ۹ ماه به طول میانجامد و هزینهها نیز دولتی است به گونه ای که تنها هزینه ثبتنام که مبلغ ناچیزی است اخذ می شود.
محمدی با اعلام اینکه کلاس های کارگاه در دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود، گفت: آموزشهای مذکور در ۲۴۰ آموزشگاه بخش خصوصی، پنج مرکز فنی و حرفه ای شهرستان کرمانشاه و در سطح هریک از شهرستانهای استان نیز در یک مرکز فنی و حرفه ای ارائه می شود.
وی با تاکید بر اینکه آموزشها در هر شهرستان بسته به نیاز متقاضیان متفاوت است عنوان کرد: در بخش دولتی در سال گذشته متعهد به ارائه ۳ میلیون و سه هزار نفر ساعت آموزش بودیم که عملکرد این بخش در سال گذشته ۴ میلیون و ۱۵۰ هزار نفر ساعت و بر اساس نفر دوره ۲۲ هزار نفر بوده است همچنین تعهد امسال بخش دولتی ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر ساعت است که تاکنون ۷۲۴ هزار نفر ساعت و ۵۷۲۰ نفر دوره انجام شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه گفت: در بخش خصوصی عملکرد سال گذشته ۴ میلیون و ۷۲۰ هزار نفر ساعت و ۱۶ هزار و ۸۲۴ نفر دوره بوده امسال نیز ۴۶۱۰ نفر دوره و یک میلیون و ۱۵۲ هزار نفر ساعت عملکرد بخش خصوصی بوده است.
وی افزود: با توجه به اجباری شدن گذراندن حداقل یک مهارت برای دانشآموزان تفاهم نامه ای با آموزش و پرورش منعقد شده بر همین مبنا شرایط ارائه آموزشهای مهارتی در دوره دبیرستان فراهم شده است .
انتهای پیام/د