استاندار خراسان رضوی گفت:نقدینگی در اختیار مردم و بخش خصوصی باید در مسیر توسعه و آبادانی به کار گرفته شود.

نقدینگی باید در مسیر توسعه و آبادانی به کار گرفته شودبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، علی‌رضا رزم‌حسینی استاندار خراسان رضوی در نشست مشترک اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی و روسای دانشگاه‌های استان با استاندار گفت: خراسان رضوی به دلیل وجود بارگاه منور رضوی و میزبانی از ۳۰ میلیون زائر در سال، نسبت به دیگر استان‌ها متمایز است و مجلس شورای اسلامی و دولت در تخصیص اعتبارات باید این مسئله را مدنظر قرار دهند.

وی تصریح کرد: ظرفیت‌های بسیار خوبی در خراسان رضوی وجود دارد که در صورت بهره برداری از آن‌ها می‌توان در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفت و تحولات جدی در حوزه اقتصادی و فرهنگی رقم زد.

استاندار خراسان رضوی در ادامه سخنان خود به برخی از عیوب ساختار‌های کشور و موانع پیش روی توسعه و آبادانی اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین موانع پیش روی همه دولت ها، تمرکزگرایی بوده است و به رغم تاکید بر ضرورت تمرکززدایی از ساختار اداری کشور در برنامه‌های سوم و چهارم، این مهم هنوز تحقق نیافته است.

رزم حسینی افزود: با وجود آنکه همه دولت‌های پس از انقلاب اسلامی تمرکز زدایی را در اولویت کاری خود قرار بودند، اما هیچ کدام در تحقق این سیاست موفق نبوده اند و اقدامات آن‌ها بیش از گذشته به تمرکزگرایی دامن زده است.

استاندار خراسان رضوی از نبود انسجام بین ارکان حاکمیت به عنوان یکی دیگر از موانع پیش روی توسعه یاد کرد و گفت: در حوزه اقتصادی هم نگاه منفی به سرمایه گذاران و کارآفرینان باعث انتقال سرمایه آن‌ها به دیگر استان‌ها و حتی خروج منابع از کشور شده است.

رزم حسینی با بیان اینکه مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به منظور ایجاد انسجام بین ارکان حاکمیت در خراسان رضوی اجرایی شده است، افزود: خوشخبتانه در ماه‌های اخیر با اجرای این الگوی ابتکاری، تعامل و انسجام بسیار خوبی بین ائمه جمعه، بخش‌های مختلف اجرایی، قضایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی شکل گرفته است.

وی تصریح کرد: تاکنون در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، با ۷۸ معین اقتصاد مقاومتی در مناطق ۱۲ گانه خراسان رضوی تفاهم نامه همکاری منعقد شده است و ۷۰ درصد این معین‌ها را شرکت‌های بخش خصوصی تشکیل می‌دهند.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه متوسط مدت زمان انعقاد تفاهم نامه معین‌های اقتصاد مقاومتی دوماهه است، گفت: ارزیابی درست عملکرد معین‌های توسعه گرا نیازمند گذشت زمان است، اما نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان به صورت مستمر فعالیت‌های اجرایی مثلث توسعه اقتصادی را رصد خواهد کرد.

رزم حسینی با تاکید بر اینکه کشور را باید با شرکت‌های آن اداره کرد، افزود: حجم بالای نقدینگی امروز کشور در اختیار مردم و شرکت‌های بخش خصوصی قرار دارد و با بهره گیری از این ظرفیت مالی می‌توان اتفاقات چشمگیری را در مسیر توسعه و پیشرفت رقم زد.
 
انتهای پیام//ج.ر
 

ظرفیت‌های بسیار خوبی در خراسان رضوی وجود دارد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.