مدیر جهاد کشاورزی آمل ازشروع به کار ۱۷۴ واحد شالیکوبی با ظرفیت سالانه ۲۳۱ هزار تن در این شهرستان خبر داد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: ۱۷۴ واحد شالیکوبی با ظرفیت سالانه ۲۳۱ هزار تن در شهرستان آمل  فعالیت می‌کنند.

وی افزود: از این تعداد ۵۷ واحد شالیکوبی با ظرفیت ۱۱۴ هزار تن در سال به صورت مدرن و ۱۱۷ شالیکوبی به صورت سنتی باظرفیت ۱۱۷ هزارتن در حال فعالیت هستند.

اسلامی با بیان اینکه وجود کارخانه شالیکوبی مدرن می‌تواند موجب کاهش ضایعات و افزایش کیفی محصول علاوه بر رونق اقتصادی و بهبود معشیت و در نتیجه ارتقاء انگیزه کاری کشاورزان شود، گفت: کارخانه‌های شالیکوبی این شهرستان درحال حاضر آماده فعالیت برای تبدیل شالی حاصل از کشت اول است.

وی افزود: ظرفیت سالانه کارخانه شالیکوبی مدرن ۲ هزار و ۵۰۰ تن و ظرفیت تبدیل سالانه شالیکوبی سنتی ۱ هزار تن در سال است.

مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: وجود کارخانه شالیکوبی مدرن می‌تواند باعث کاهش ضایعات و افزایش کیفی محصول شده و علاوه بر رونق اقتصادی و بهبود معشیت، در افزایش انگیزه کشاورزان موثر باشد.

انتهای پیام/ م

اضافه شدن ظرفیت ۲۳۱ هزار تنی در شالیکوبی‌های آمل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.