قلی خسروی گفت: بانک ها برای پرداخت تسهیلات مسکن قوانین بسیار سختی را اعمال می‌کنند که باید اصلاح شود.

قوانین بانک ها برای پرداخت تسهیلات مسکن باید تغییر کند/ تعدیل بازار اجاره مسکن با اختصاص تسهیلات اجارهمصطفی قلی خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران در گفت‌و گو با خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه در چند ماه گذشته میزان معاملات مسکن کاهش ۶۰ درصدی داشته است گفت: با کاهش تعداد معاملات خرید مسکن، میزان تقاضا برای اجاره نشینی افزایش یافته که در برخی از مناطق کشور، افزایش اجاره بها را به دنبال داشته است.

وی با اشاره به اینکه  آمار‌ها نشان می‌دهد که در برخی از مناطق میزان نرخ‌های اجاره بها متفاوت است به طوری که در برخی از مناطق ۱۲ تا ۱۵ درصد، و در برخی از مناطق ۸ درصد میزان نرخ‌های اجاره کاهش یا افزایش یافته است.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران با بیان اینکه در بازه‌های زمانی سال‌های ۶۸تا ۸۶، ۹۲ تا ۹۷ رشد جهشی قیمت مسکن وجود داشت گفت: با افزایش جهشی قیمت مسکن میزان مهاجرت به مناطق پایین‌تر و یا حتی خارج از شهر‌ها افزایش یافت که البته این مهاجرت ممکن است در برخی از مواقع به علت کهولت سن و یا مشکلاتی همچون بیماری‌ باشد.

قلی خسروی با تاکید بر اینکه برای ساماندهی بازار اجاره اقدامات تشویقی دولت باید اجرا شود، گفت: با معرفی صاحبخانه‌های خوب و معافیت‌های مالیاتی برای آن‌ها می‌توانیم فرهنگ درست اجاره نشینی را ترویج دهیم.


 بیشتر بخوانید: واحدهای خالی از سکنه اقتصاد کشور را فریز کرده است


وی با اشاره به اینکه باید در شهر‌های بزرگ صنعتی سازی را تقویت کنیم گفت: توسعه صنعت اجاره داری و همچنین اخذ مالیات از خانه‌های خالی می‌تواند راهگشای بازار اجاره باشد.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران با اشاره به اینکه افزایش تسهیلات خرید مسکن باید در دستور کار دولت قرار بگیرد گفت: در بسیاری از شهر‌های بزرگ دنیا ۸۰ درصد از قیمت مسکن از طریق تسهیلات تامین می‌شود، ولی متاسفانه در کشور ما چنین تسهیلاتی در اختیار متقاضیان مسکن قرار نمی‌گیرد و همین موضوع باعث کاهش معاملات خرید و فروش مسکن می‌شود.

قلی خسروی با اشاره به اینکه باید قانون تسهیلات تغییر کند گفت: بانک‌ها خود عامل اصلی مشکلات مسکن هستند، زیرا برای پرداخت تسهیلات قوانین بسیار سختی را اعمال می‌کنند به طور مثال اگر تسهیلات به صورت کامل از سوی متقاضی تسویه نشود واحد مسکونی را به حراج می‌گذارند .

وی یادآوری کرد: اختصاص تسهیلات به اجاره نشین‌ها هم خود می‌تواند به نوعی بازار مسکن را به سمت آرامش هدایت کند.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سلام
۱۳:۴۰ ۲۲ تير ۱۳۹۸
علاوه بر مشکلات اداری و ضامن و...
میلغ وام و اقساط بسیار مهم هست .الان کارمندی با ۲.۵ میلیون تومان حقوق اگر ۲ تومن هم ماهانه قسط بده اگر ۱۰ سال هم طول بکشه میشه ۲۴۰ میلیون تومان اگر هیچ سودی مداشته باشه و کارمزد نگیرند...
با چنینی اقساط کمر شکنی باز نمیشه خونه خرید چه برسه به ساختش.
هر چند حتی چنین وامی هم داده نمیشه .
بیان واقعا قیمت ساخت مسکن رو ارزیابی کنند مثلا در شهر ما با ۲۵۰ میلیون میشه اگر زمین داشته باشی یک خونه تک طبقه ساخت و حالا براساس درآمد بیان اقساط بندی کنند تا همه بالاخره بتونن خونه داشته باشن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۷ ۲۲ تير ۱۳۹۸
بانک مسکن اعلام می‌کند وام مسکن یکم ضامن نمی خواهد و خود ملک ضامن است اما وقتی به بانک مراجعه کنید به شما خواهند گفت حساب باز کنید باهاتون کنار میایم حالا بعد یکسال وقت وام رسیده ضامن کسر حقوق میخواهند به مرکز ارتباط با مشتریان هم زنگ زدیم ارجاع دادند به سرپرستی استان اونجا هم ارجاع دادند به ریس شعبه که شرایط ضمانت سخت کرد تا درس عبرتی بشه برای بقیه
آخرین اخبار