زنجبیل از جمله مادههای غذایی است که اغلب پزشکان تغذیه آن را به بیماران توصیه میکنند زنجبیل دارای خواص گرمی است و میتواند در کمترین زمان سرماخوردگی و عطسههای پی در پی را درمان کند؛ استفاده از پودر زنجبیل یا دمکرده آن برای درمان بیماری سرماخوردگی بسیار مفید است.
عسل ماده غذایی شیرینی است که در اغلب مواد غذایی میتواند آن را به کار برد؛ استفاده از عسل در آب جوش یا چای میتواند بیماری سرماخوردگی، عطسه، سردرد و سرفه را درمان کند. بسیاری از پزشکان توصیه میکنند تا برای پیشگیری از بیماری سرماخوردگی هر روز صبح یک قاشق عسل را در یک لیوان آب جوش حل کرده و پیش از صبحانه بنوشیم.
آب نمک میتواند عفونتهای بدن را از بین ببرد آب نمک دارای خواص معدنی است که میتواند عفونتهای بدن خصوصا عفونتهای گلو را درمان کند.
سیر از آلیسین تشکیل شده است که این ماده غذایی میتواند به از بین بردن بسیاری از میکروب و ویروسهای خطرناک کمک کند؛ سیر دارای خاصیت مقاوم سازی است و مصرف آن میتواند بدن شما را در برابر بسیاری از ویروسهای خطرناک مقاوم سازد.
انتهای پیام/