اگه جز اون دسته از افرادی هستین که غذاهای دریایی رو دوست دارین حتما میگو پلو را امتحان کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه دستور پخت میگو پلو را آماده کرده ایم.

میگو پلو؛ غذای خوشمزه جنوبی + طرز تهیه

طرز تهیه میگو پلو:

ابتدا همه میگو‌ها را با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی و پودر سیر مزه دار کنید. به مدت ۱ ساعت به آن استراحت بدهید.

سپس داخل یک تابه ۱ عدد پیاز درشت را تفت بدهید وقتی طلایی شد و کرانچی مانند شد به آن ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید و وقتی یکدست شد زیر آن را خاموش کنید.

داخل یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و میگو‌های مزه دار شده را بریزید و خوب تفت بدهید و دوباره به آن زعفران اضافه کنید و وقتی خوب سرخ شدند با پیاز‌های سرخ شده مخلوط کنید؛ و به آن زرشک اضافه کنید و وقتی یک تفت خیلی کم که خورد زیر آن را خاموش کنید. سپس برنج آبکش شده را دم کنید و بعد از دم کشیدن داخل دیس بریزید و و روی آن را از مواد حاضر شده و برنج زعفرانی و جعفری خرد شده بریزید و سرو کنید.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.