به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب طرز تهیه قارچ کاراملی رو برای شما آماده کرده ایم .
مواد لازم برای قارچ کاراملی:
قارچ ۵۰۰ گرم
سس سویا یک چهارم پیمانه
سرکه بالزامیک یا سرکه خرما یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل کمی
عسل یا دوشاب یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
سیر ۲ حبه
پودر نشاسته یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه قارچ کاراملی:
سس سویا و سرکه بالزامیک یا سرکه خرما و کمی نمک و فلفل و عسل یا دوشاب را با هم مخلوط کنید. قارچهای شسته و خشک کرده را داخل آن بریزید و زیر و رو کنید. دو دقیقه بماند داخل آن کافی است.
حالا داخل تابه روغن زیتون را با دو عدد سیر رنده شده بریزید و قبل از اینکه رنگ سیر تغییر کند، قارچها را با همان سس داخل آن بریزید و اجازه بدهید تفت بخورند و هرز گاهی هم بزنید تا طلایی شوند. حرارت را کم نکنید، چون قارچها آب میاندازند. با حرارت تند قارچها نرم میشوند و سس غلظت میگیرد.
پودر نشاسته (هر نشاستهای که باشد) را با آب سرد مخلوط کنید و هم بزنید و در انتها روی قارچها بریزید و هم بزنید تا سس قارچها غلطت بگیرد. روی آن سبزی خرد شده به دلخواه بپاشید.
این قارچ کاراملی با سس آن برای استیک و خوراکهای گوشتی و مرغ مناسب است. حبه سیرها را می شود از درازا دو نصف کرد و استفاده کرد. عسل یا شهد همراه با سس سویا به آن رنگ قشنگ کاراملی میدهد. بجای سس سویا از سس ورچستر هم میشود استفاده کرد.
منبع:بیتوته
انتهای پیام/