معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: باید برای جلوگیری از قاچاق کالا و ارز به سمت مقاوم سازی اقتصاد،گام برداریم.

مقاوم سازی اقتصاد در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارزبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حسن جعفری معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار خراسان رضوی در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: در شرایطی که دشمن زلزله اقتصادی را در دستور کار خود قرار داده است ما باید به دنبال مقاوم سازی اقتصاد باشیم.
 
وی تصریح کرد: هر چه از عمر ستاد مبارزه با قاچاق کالا وارز می‌گذرد اهمیت آن بیشتر از پیش بر همگان نمایان می‌شود، اما باید به سمت هدفمند کردن پیگیری قاچاق کالا و ارز برویم.
 
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: در برابر اقدام شناسایی ابزار و افرادی که تحریم‌ها را دور می‌زنند وظیفه ما در حوزه مقابله‌ای و آمادگی بسیار مهم است و می‌تواند نقش تاثیرگذاری داشته باشد.
 
جعفری با اشاره به شعار سال یعنی رونق تولید افزود: همه ما با تبعات منفی با قاچاق آشنا هستیم برای همین است که می‌گوئیم هر چه بتوانیم جلوی قاچاق کالا را بگیریم در رونق تولید موفق‌تر خواهیم بود و عملکرد مثبتی خواهیم داشت.
 
وی تصریح کرد: مرز‌های مشترک ما با ۱۶ کشور پیرامون می‌تواند هم تهدید باشد وهم فرصت، و اگر برای مرز‌های خودمان برنامه نداشته باشیم آسیب‌ها دامن اقتصاد ما را گرفته و اشتغال و اقتصاد دچار مشکل خواهدشد.
 
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار خراسان رضوی ضمن بیان این که باید تحریم‌ها را دور زد گفت: در شرایطی که دشمنان به دنبال زلزله اقتصادی هستند ما باید به دنبال مقاوم سازی اقتصاد باشیم.
 
جعفری ادامه داد: ما هر کاری که بتواند هزینه قاچاقچی‌ها را افزایش دهد انجام خواهیم داد، چون به نفع نظام و خودمان است و قطعا ثمرات آن در کشور و استان مشهود خواهد بود.
 
انتهای پیام//ز.م
 

بررسی مبارزه با قاچاق در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز

 
 
برچسب ها: استانداری ، قاچاق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.