به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، علی صادق زاده سرپرست فرمانداری زرند امروز ۱۱ تیرماه در جلسه فوق العاده ستاد مدیریت بحران آب روستایی شهرستان که در محل فرمانداری برگزار شد، گفت: روز بروز بر شدت گرمای هوا افزوده میشود و بحران آب در برخی از روستاهای زرند، فشار مضاعف روحی و جسمی را به مردم وارد نموده است.
وی با بیان اینکه باید طرحهای ضربتی برای آبرسانی به روستاها جهت رفع بحران در کوتاهترین زمان ممکن انجام گیرد، از رفع مشکل کمبود آب در برخی از روستاهای زرند در آیندهای نزدیک خبر داد.
علی صادق زاده ضمن تقدیر و تشکر ویژه از مجموعه و پرسنل آب و فاضلاب روستایی زرند که به صورت شبانه روزی و با وجود محدودیت امکانات، تجهیزات و اعتبارات در حال خدمت رسانی میباشند، به تشریح عملیات و اقدامات در راستای رفع بحران آب در روستاها پرداخت و گفت: در حال حاضر آب دهستان دشتخاک از توابع بخش مرکزی زرند با ۴ حلقه چاه داخل مدار در حال آبدهی میباشد که نیاز مردم و منطقه را رفع نمیکند و در همین راستا لوله گذاری از چاه معدن ذغالسنگ خمرود به سمت چاه روستای بنان جهت تقویت بیش از پیش آبدهی چاه بنان برای تامین آب روستای دشتخاک انجام شده است.
وی با اشاره به اتمام مراحل طراحی خط انتقال برق به چاه معدن خمرود به طول ۳ کیلومتر، تصریح کرد: به دلیل زمان بر بودن اجرای خط انتقال برق رسانی، باید در کوتاهترین زمان ممکن برق رسانی به چاه خمرود توسط موتور ژنراتور تامین، تا در آینده نزدیک شاهد رفع مشکل آب دشتخاک به طور کامل باشیم.
نماینده عالی دولت همچنین از رفع مشکل مجتمع آبرسانی مرکزی زرند (روستاهای جلال آباد، علی آباد، نعیم آباد و احمد آباد) با خرید تجهیزات نو و دسته اول کامل چاه روستای علی آباد جهت بهسازی و تقویت آبدهی این چاه و نصب تجهیزات آن در آیندهای نزدیک خبر داد.
سرپرست فرمانداری زرند ادامه داد: خوشبختانه مشکل خاصی در مجتمع آبرسانی شرقی زرند وجود ندارد.
وی ادامه داد: با تعویض تابلو ترانس مجتمع آبرسانی غربی زرند، آبدهی آن از ۷ لیتر در ثانیه به ۲۰ لیتر در ثانیه خواهد رسید که حداکثر مشکل آب روستاهای حاشیه غربی و روستای حصن آباد زرند، ۲ الی ۳ روز آینده مرتفع خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر آب رسانی سیار به طور منظم و مستمر به دلیل حجم کم آب و سایر موارد در دهستان سربنان از توابع بخش مرکزی زرند انجام میشود، تصریح کرد: پروژه خط انتقال آب از چاه شرکت ذغال سنگ در روستای مدبون به سمت سربنان توسط پیمانکار با تمام توان در حال اجرا می باشد و پیش بینی ما این است که حداکثر تا ۶ ماه آینده مشکل آب سربنان به طور کامل مرتفع شود که با توجه به این موضوع باید به تعداد تانکرهای حمل آب سیار اضافه شود.
علی صادق زاده در پایان گفت: باید نهادهایی از جمله بخش صنعت و معدن شهرستان در کنار دولت وارد کار شود تا با برنامه ریزیهای مدونی هرچه سریعتر دغدغه کم آبی مردم در روستاها تمام شود.
انتهای پیام/ی