مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید ۲ هزار و ۴۰۰ کیلو گوشت شتر مرغ از اول سال تا کنون در این شهرستان خبر داد.

سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی آمل در گفت و گو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با اشاره به تولید ۲ هزار و ۴۰۰ کیلو گوشت شتر مرغ از اول سال تا کنون در این شهرستان گفت: ظرفیت تولید شتر مرغ در شهرستان آمل ۳۵۰ قطعه است که ۵۰ قطعه آن مولد و ۳۰۰ قطعه دیگر پرواری است.

وی افزود: سالانه ۱۰ تن گوشت، یک هزار و ۳۰۰ قطعه جوجه و یک هزار و ۱۰۰ عدد تخم شترمرغ در این شهرستان تولید می‌شود.

اسلامی با اشاره به اینکه ۳ واحد صنعتی پرورش شتر مرغ در این شهرستان وجود دارد گفت:یکی از این واحد‌ها با ظرفیت ۱۵۰ و دو تای دیگر هر کدام به ظرفیت ۱۰۰ قطعه در حال فعالیت هستند.

وی گفت:با بهره برداری از این طرح‌ها برای ۶ نفر اشتغال ایجاد شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اینکه شترمرغ‌ها اهلی هستند و در برخی نقاط دنیا پرورش داده می‌شوند، افزود: پر‌های شترمرغ کاربرد زینتی دارد و در پوشاک هم استفاده می‌شود و از پوست آن‌ها نیز برای تولید چرم استفاده شده و گوشتشان در بازار عرضه می‌شود.

وی با بیان اینکه روغن، پر و پوست از فرآورده‌های پرورش شترمرغ است، گفت: توسعه تجارت گوشت و مواد پروتئینی از منابع جدید شامل شترمرغ، بلدرچین، کبک و بوقلمون برای معرفی الگو‌های جدید تغذیه‌ای از جمله سیاست‌های راهبردی جهاد کشاورزی است.
انتهای پیام/س
 

تولید بیش از دو  تن گوشت شترمرغ در آمل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.