خواص ویژه موجود در برخی موادغذایی باعث می‌شود که برای تضمین سلامت بدن نیازی به مصرف انواع ارگانیک آن‌ها نباشد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، محصولات ارگانیک نسبت به محصولات معمولی قیمت بیشتری دارند چرا که در زمان نگهداری از این محصولات، استفاده از حشره‌کش و آفت کش‌ها قدغن است.

میوه‌ها و سبزیجاتی که با عنوان ارگانیک شناخته می‌شوند، به دلیل نبود هرگونه ماده شیمیایی غذایی ایمن محسوب می‌شوند البته جز این نوع خوراکی‌ها، سبزی‌ها و میوه‌هایی هم هستند که به طور طبیعی و بدون نگاه صنعتی پرورش پیدا می‌کنند، کاملا از هرگونه ماده شیمیایی در امان هستند، بنابراین بدون آنکه بخواهیم هزینه بالایی برای این نوع خوراکی‌ها بدهیم، می‌توان مواد غذایی ایمن و سالمی را مورد استفاده قرار داد.

در ادامه برخی مواد غذایی که حاوی مواد مغذی و عاری از حشره کش‌های شیمیایی هستند، مرور می‌کنیم.

۵ غذایی که نباید آن را به صورت ارگانیک آن را مصرف کرد

خوراکی‌هایی با پوست ضخیم

خوراکی‌هایی که پوستی ضخیم دارند در برابر نفوذ آفت کش‌ها به درون ماده غذایی مقاومت می‌کنند و این مواد روی این خوراکی‌های ماندگاری کمتری دارند.

آناناس یکی از خوراکی‌های سالمی است که می‌توان بدون پرداخت هزینه بالا به عنوان یک خوراکی سالم و فاقد هرگونه ماده شیمیایی مورد استفاده قرار گیرد.

مواد سمی شانس ماندگاری کمی در آناناس دارند، علاوه بر آن پاپایا، آووکادو، هندوانه و گریپ فروت از دیگر خوراکی‌هایی هستند که آثار آفت کش‌ها بر آن باقی نمی‌ماند.

۵ غذایی که نباید آن را به صورت ارگانیک آن را مصرف کرد

کیوی و گل کلم

علاوه بر پوست خوراکی‌ها که می‌تواند عاملی برای محافظت در برابر آفت کش‌ها باشد، کیوی میوه‌ای مناسب و فاقد هرگونه حشره کش محسوب می‌شود، علاوه بر آن حاوی مقادیر بالایی از ویتامین C، E، K، آنتی اکسیدان‌ها و فیبر است.

گل کلم هم خوراکی ارگانیک دیگری است که ساختار آن از ورود سموم و آفت کش‌ها جلوگیری می‌کند و جایگزین خوبی برای برنج و سیب زمینی است.

۵ غذایی که نباید آن را به صورت ارگانیک آن را مصرف کرد

پیاز و سیب زمینی

برای جلوگیری از مصرف مواد غیرارگانیک خوراکی‌هایی همچون سیب زمینی و پیاز که با عنوان محصولات زیر زمینی محسوب می‌شوند، می‌تواند مورد توجه قرار گیرد؛ این محصولات حاوی کمترین میزان آفت کش هستند و سبزی سالم در رژیم غذایی محسوب می‌شوند؛ علاوه بر آن هزینه بالایی هم نباید برای خریداری این محصولات پرداخت.

۵ غذایی که نباید آن را به صورت ارگانیک آن را مصرف کرد

قارچ

اگرچه قارچ  یک گیاه محسوب نمی‌شود، اما یک خوراکی سالم است که می‌تواند جایگزینی برای گوشت باشد، همچنین منبع مناسبی از فیبر هم محسوب می‌شود.

قارچ‌ها هرچه تیره‌تر باشند بهتر است و ویتامین E، آنتی اکسیدان و سلینیم بیشتری دارند.

۵ غذایی که نباید آن را به صورت ارگانیک آن را مصرف کرد

مارچوبه، کلم و بادمجان

پوست بنفش بادمجان مقاومت قابل توجهی در برابر نفوذ آفت کش‌ها دارد؛ اگر از بادمجان تازه استفاده می‌کنید، لازم نیست پوست آن را بگیرید علاوه بر آن مارچوبه و کلم هم در برابر تجمع آفت کش‌ها مقاوم هستند و حتی می‌توان آن را به طور خام یا بخارپز مورد استفاده قرار داد.

۵ غذایی که نباید آن را به صورت ارگانیک آن را مصرف کرد

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار علمی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار