به گفته مهدی ضیغمی مدیر کانون پتنت معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، در حال حاضر ۵۶ دفتر همکار کانون در مراکز تحقیقاتی و دانشگاهها مشغول فعالیت هستند. دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه شیراز، دانشگاه ازاد اسلامی واحد یزد، دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه ارومیه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری برخی از مراکزی هستند که دفاتر همکار کانون در آنها راه اندازی شده است.
البته طبق تفاهم نامهای که میان دانشگاه آزاد اسلامی و کانون امضا شد به زودی ۴۳ دفتر با اجرایی شدن تفاهم نامه به این تعداد افزوده میشود. این دفاتر اهمیت حفاظت از مالکیت فکری را با برگزاری کارگاههای آموزشی برای نخبگان، دانشجویان و اساتید تبیین میکنند؛ همچنین با برگزاری دورههای آموزشی، جذب و ثبت درخواست گامی موثر برای فرهنگسازی درباره مالکیت فکری برداشته اند. پس افزایش این دفاتر در نهایت منجر به افزایش درخواست برای ثبت اختراع میشود.
کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن حمایت از دستاوردهای فکری در قالب ثبت اختراع در دفاتر ثبت پتنت معتبر جهان، فرهنگسازی در زمینه اهمیت پتنت و ضرورت ثبت آن را انجام میدهد. این نهاد، با حمایتهای خود میتواند جایگاه کشور را در کسب شاخصهای نوآوری و مالکیت فکری ارتقاء داده و زمینههای لازم را برای تشکیل دفاتر انتقال فناوری در دانشگاهها و درآمدزایی از تحقیقات و پژوهشهای دانشگاهی بهعنوان دانشگاههای نسل سوم و کارآفرین، فراهم کند.
انتهای پیام/