رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: ساماندهی حوزه گردشگری سلامت استان در دو فاز اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، مهران اوچی اردبیلی، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل صبح امروز در حاشیه بازدید فرماندار بیله‌سوار مغان از مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل گفت: با توجه به اهمیت رونق و توسعه توریسم در استان و ساماندهی این بخش، جهاددانشگاهی نگاه ویژه‌ای به ظرفیت‌های استان دارد.

وی با اشاره به اینکه کیفیت خدمات در فعالیت‌های جهاددانشگاهی اصلی مهم و اساسی است، تصریح کرد: با توجه به طرح‌ مطالعاتی انجام گرفته بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر از مرز بیله سوار تردد می‌کنند که 30 درصد آنها به قصد سلامت وارد استان می‌شوند.

رئیس جهاددانشگاهی اردبیل با اشاره به اینکه روزانه بیش از 800 نفر به قصد سلامت وارد استان می‌شوند، بیان کرد: ساماندهی حوزه گردشگری سلامت استان اردبیل در دو فاز اجرا خواهد شد که در فاز نخست ساماندهی مرز بیله‌سوار با ایجاد سامانه اینترنتی به معرفی تمام توانمندی‌های مراکز درمانی، بیمارستانی و اقامتی و خدمات‌ قابل ارائه انجام می‌گیرد.

اوچی اردبیلی افزود: در فاز دوم از ظرفیت جهاددانشگاهی در جمهوری آذربایجان برای جذب توریست و تعامل سازنده در زمینه‌های درمانی و گردشگری استفاده خواهد شد که برای تحقق توسعه گردشگری لازم است تمام نهادهای متولی، همکاری لازم را با جهاددانشگاهی داشته باشند تا گام‌های خوبی برای استان و استفاده بهینه از ظرفیت‌های منحصر به فرد آن برداشته شود.

عضو هیأت علمی جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: اگر با کار تیمی و مشارکت برخی از نیاز‌ها را برطرف و از ظرفیت‌های استان استفاده کنیم، شاهد پیشرفت استان اردبیل خواهیم بود.

وی بیان کرد: جهاددانشگاهی در راستای توسعه فعالیت‌های خود در زمینه سلامت باروری و جذب گردشگران خارجی سلامت، در تلاش است مجتمع درمانی توریسم سلامت  را با رعایت استانداردهای مناسب در استان احداث و راه‌اندازی کند.

اوچی اردبیلی با اشاره به فعالیت‌های جهاددانشگاهی در زمینه شناسایی و فرآوری گیاهان دارویی تصریح کرد:   با توجه به وجود گیاهان دارویی در شهرستان بیله‌سوار، می‌توانیم از این ظرفیت در توسعه بخش توریسم درمانی و توسعه اشتغال منطقه استفاده کنیم.

 رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: در استان اردبیل ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه سلامت وجود دارد که بهره‌مندی از آن می‌تواند علاوه بر توسعه گردشگری، اشتغالزایی و کسب درآمد و ارزآوری را به دنبال داشته باشد.

انتهای پیام/ع

ورود روزانه ۸۰۰ نفر به قصد سلامت به استان اردبیل

 

برچسب ها: گردشگری ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.