محمد صادق هزار دستان، مدیر بیمه برکت خانوار استان خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: باتوجه به تاکید مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) بر تشکیل خانواده و افزایش فرزندآوری در کشور، طرح بیمه برکت خانوار از سال ۹۴ در کشور با هدف حمایت از زوجهای ناباروری ساکن در مناطق محروم، آغاز شد.
وی، سکونت در روستا و داشتن سن زیر ۴۰ سال زوجه را شرط استفاده از خدمات و دفترچه بیمه عنوان و بیان کرد: تا کنون حدود ۷ هزار زوج ساکن در مناطق محروم در طرح بیمه برکت خانوار تشکیل پرونده داده اند که از این تعداد به حدود ۲ هزار زوج نابارور هزینه درمان و معرفی به مراکز درمانی خاص طرف قرارداد با بیمه برکت خانوار، خدمات ارائه میشود.
هزار دستان اظهار داشت: هم اکنون در بیمارستان امام خمینی (ره) خدمات و درمان مربوط به ناباروری و نازایی برای زوجین از چند ماه پیش تاکنون از طرف وزارت بهداشت و درمان ناباروری با ۸۵ درصد تخفیف انجام میگردد.
مدیر بیمه برکت خوزستان افزود: هم اکنون ۲ مرکز در بیمارستان امام خمینی (ره) و مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی استان خوزستان در کلاان شهر اهواز با بیمه برکت خانوار به منظور درمان ناباروری و نازایی زوجین نابارور در مناطق محروم استان همکاری و قرار داد دارند.
انتهای پیام/گ
ببخشید این طرح برای روستایی ها هستش
پس تکلیف اونهای که در شهر هستند ولی هزینه ندارند چیست