رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت:بیش از یک هزار میلیارد تومان برای کمک به مناطق سیل زده و سیل زدگان توسط هیئت دولت مصوب شده است.

تصویب بودجه ۱۲۸۰ میلیارد تومانی دولت برای مناطق سیل زده خوزستانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، امید حاجتی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان ظهر شنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی خوزستان اظهار کرد: علاوه بر ۹۲۶ میلیارد تومان خسارات بلاعوض در نظر گرفته شده برای بخش کشاورزی و ۶۱ میلیارد تومان ماده ۱۰ و ۱۲ برای بحث‌های پیشگیرانه و کمک ۲۰ میلیارد تومانی وزارت کشور به استانداری بابت سیلاب، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی ۱۰ هزار بسته معیشتی و لوازم روستاییان سیل زده خوزستان تهیه کرده است.

وی افزود: تاکنون یک هزار و ۲۸۰ میلیارد تومان مصوبه برای بخش‌های مختلف یا مصوبه هیئت وزیران گرفته شده یا در حال گرفته شدن است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه خوزستان تصریح کرد: تا این لحظه ۵۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای بخش برق و برای تأسیسات آبی کشاورزی ۶۵ میلیارد و ۵۰۹ میلیون تومان مصوب شده است.

حاجتی گفت: برای آب و فاضلاب روستایی ۳۰ میلیارد تومان و برای فاضلاب اهواز و آبفای استان ۹۸ میلیارد تومان و برای زیرساخت‌های شهری و روستایی ۱۴۷ میلیارد تومان به تصویب رسیده است.

وی ادامه داد: برای حوزه راه و شهرسازی ۳۱۵ میلیارد تومان و برای بنیاد مسکن که عمدتاً در حوزه روستایی است ۵۷۰ میلیارد تومان مصوب شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه خوزستان گفت: از همان ابتدای سیلاب تأکید شد که زیرساخت‌های استان باید به حالت اولیه برگردد و نباید معطل تأمین اعتبار و بودجه بمانند.

حاجتی افزود: به همین دلیل دستگاه‌ها با اولویت بندی اقدام به ترمیم زیرساخت‌ها کردند و یا در حال اقدام هستند و به همین سبب مشکل حادی در ترمیم زیرساخت‌ها نداریم.

وی بیان کرد: با هماهنگی دانشگاه شهید چمران مطالعه‌ای در حال انجام است که روستا‌هایی که در حریم و حد بستر رودخانه هستند و باید شناسایی شوند جابه‌جا شوند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه خوزستان یادآور شد: گزارش اولیه تا روز سه شنبه همین هفته به دست ما می‌رسد که بتوانیم آن را در اختیار اعضای شورای برنامه ریزی قرار دهیم تا در نهایت طی دو هفته آینده بررسی و تصویب شود.

حاجتی گفت: با همکاری دانشگاه شهید چمران مطالعه دیگری در خصوص تعریف و تصویب طرحی برای هدایت روان‌آب‌های ناشی از سیلاب به سمت کانون‌های ریزگرد خوزستان در دست انجام است.

وی با اشاره به شرایط اقلیمی خوزستان، یادآور شد: اقلیم استان به گونه‌ای است که ما سال گذشته نگران خشک شدن نخیلات شادگان از بی آبی و به دنبال تأمین اعتبار برای آن بودیم، اما اواخر سال به دنبال چاره‌ای برای این بودیم که شادگان را آب نبرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه خوزستان اضافه کرد: ما در چنین اقلیمی واقع شدیم که باید بتوانیم هزینه‌های فصلی را به حداقل کاهش دهیم و به همین خاطر این موضوع را به صورت جدی در دستور کار قرار دادیم.

انتهای پیام/ف

یک هزار و ۲۸۰ میلیارد تومان برای کمک به مناطق سیل زده مصوب شده است

برچسب ها: سیل ، استانداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.