به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، علی درجانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان امروز گفت: با همت شالیکاران تاکنون ۲۲۶ هزار هکتار معادل ۹۵ درصد از ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار گیلان وجین شده است.
وی با اشاره به نقش وجین شالیزارها در کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصول از شالیکاران خواست با توجه به تداوم آب گذاری در کانالهای کشاورزی شالیزارهایشان را زودتر وجین کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: در مرحله وجین که حدود ۱۰ تا ۱۵ روز بعد از نشاء انجام میشود شالیکاران با دست علفهای هرز لابلای بوتههای برنج را کنده و دور میریزند.
علی درجانی با اشاره به رقم های کشت برنج در گیلان ،افزود: در بیشتر شالیزارهای گیلان رقمهای بومی هاشمی، صدری، علی کاظمی، طارم، دم سیاه و حسن سرایی کشت میشود.
وی با بیان اینکه، شالیکاران گیلانی سالانه ۷۵۰ هزار تن برنج سفید تولید میکنند، تصریج کرد: ۴۰ درصد برنج کشور از این استان تامین میشود.
انتهای پیام / ق