رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: با همت شالیکاران تاکنون ۲۲۶ هزار هکتار معادل ۹۵ درصد از شالیزار‌های این استان وجین شده است.

وجین ۹۵ درصدی شالیزار‌های گیلانبه گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، علی درجانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان امروز گفت: با همت شالیکاران تاکنون ۲۲۶ هزار هکتار معادل ۹۵ درصد از ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار گیلان وجین شده است.

وی با اشاره به نقش وجین شالیزار‌ها در کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصول از شالیکاران خواست با توجه به تداوم آب گذاری در کانال‌های کشاورزی شالیزارهایشان را زودتر وجین کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: در مرحله وجین که حدود ۱۰ تا ۱۵ روز بعد از نشاء انجام می‌شود شالیکاران با دست علف‌های هرز لابلای بوته‌های برنج را کنده و دور می‌ریزند.

علی درجانی  با اشاره به رقم های کشت برنج در گیلان ،افزود: در بیشتر شالیزار‌های گیلان رقم‌های بومی هاشمی، صدری، علی کاظمی، طارم، دم سیاه و حسن سرایی کشت می‌شود.

وی با بیان اینکه، شالیکاران گیلانی سالانه ۷۵۰ هزار تن برنج سفید تولید می‌کنند، تصریج کرد: ۴۰ درصد برنج کشور از این استان تامین می‌شود.

 

انتهای پیام / ق 

 

وجین شالیزارها  با تلاش  کشاورزان  گیلانی 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.