نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات استان اصفهان گفت: بهترین راه برای حذف ضایعات نان، حذف سوبسید، و رفع دغدغه‌های موجود در این حوزه است.

محمدرضا خواجه، نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،   گفت: باید نانوایان را در انتخاب نوع آرد آزاد بگذاریم چراکه آزادسازی، ایجاد رقابت سالم میان نانوایان و به تبع آن تولید نان‌های مرغوب‌تر را به دنبال دارد که این تضمین‌کننده سلامت جامعه است.

وی ادامه داد: میان حذف سوبسید و کاهش ضایعات نان رابطه مستقیم وجود دارد اگر باید اصل ۴۴ قانون اساسی در صنعت مهم و استراتژیک آرد و نان کشور اجرایی شود، بدون شک پیشرفت خوبی در این زمینه حاصل می‌شود.

نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات استان اصفهان ادامه داد: با عمل به اصل ۴۴ قانون اساسی، علاوه بر افزایش رقابت میان بنگاه‌های اقتصادی، افزایش اشتغال‌زایی، توانمندسازی بخش خصوصی و حذف تدریجی سوبسید، می‌توان اقتصاد را در این زمینه تقویت کرد و علاوه بر تولید محصول منطبق بر استاندارد‌های بین المللی، تا حد زیادی از ایجاد ضایعات و اسراف جلوگیری کرد.

انتهای پیام/ی
 


نانوایان را در انتخاب آرد آزاد بگذاریم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.