به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در شورای اداری سیستان و بلوچستان که باحضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان امور استخدامی و اداری کشور برگزار شد اظهار داشت: چنانچه یک دستگاه نیروی انسانی کافی را نداشته باشد نمیتواند بر امورات اجرایی نظارت کافی داشته باشد.
وی تصریح کرد: وجود نیروی انسانی کافی و متعهد در پیشرفت و توسعه یک منطقه تاثیر بسزایی دارد.
استاندار سیستان وبلوچستان گفت: نبود نیروی انسانی کافی در دستگاهها سبب جذب نیروهای طرحی شده که این خود باعث کاهش هزینههای عمرانی آن دستگاه میشود.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه سهمیه بومی بودن در استخدامیها حذف شده انتظار میرود با توجه به شرایط خاص سیستان و بلوچستان این سهمیه برای این استان مرزی به طور جداگانه اعمال شود.
موهبتی با اشاره به مشکلات آموزشی سیستان و بلوچستان گفت: ۳۴ درصد گذر از تحصیل در این استان به دلیل کمبود نیروی انسانی و فضاست که باید توجه ویژهای به این بخش شود.
وی تصریح کرد: چنانچه آموزش و پرورش در یک منطقه سست و ضعیف باشد سطح سواد و فرهنگ آن منطقه پایین میآید.
وی با اشاره به اینکه بخش بهداشت و درمان سیستان و بلوچستان نیازمند نگاه ویژه است افزود: چنانچه از کشورهای همجوار یک نوع بیماری واگیردار به این استان نفوذ کند تمام کشور را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: با اقدامات خوب وزارت بهداشت و درمان در این استان میزان مرگ و میر مادران باردار به شدت کاهش یافته است.
رئیس مجمع نمایندگان مردم سیستان و بلوچستان در مجلس شوای اسلامی نیز در این نشست گفت: این استان از لحاظ ساختارهای حاکمیتی دچار مشکلاتی است که باید هر چه سریعتر برطرف شود.
محمد نعیم امینی فرد اظهار داشت: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان از وسعت و پراکندگی زیادی برخوردار است باید ادارات کل جدیدی در جنوب تشکیل و از مرکز این استان تمرکز زدایی شود.
وی بیان کرد: برای نگه داشت نیروی انسانی در سیستان و بلوچستان سازمان امور استخدامی و اداری کشور باید برای کارکنان مشوقهایی را در نظر بگیرد.
وی تصریح کرد:محرومترین شاخصهای بهداشتی در سیستان و بلوچستان مربوط به دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر است.
نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: وابستگی کارکنان دانشگاههای علوم پزشکی سیستان و بلوچستان به درآمدهای اختصاصی دانشگاههاست که با این وجود نمیتوان انتظار عملکرد مناسبی از آنان داشت.
نماینده مردم شهرستانهای زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند در مجلس شورای اسلامی نیز بیان کرد: سازمان امور استخدامی و اداری کشور برای نگه داشت نیروی انسانی در سیستان وبلوچستان باید نسخهای جداگانه بپیچد.
حبیب الله دهمرده اظهار داشت: موارد تشویقی برای حفظ نیروی انسانی در سیستان وبلوچستان باید در دستور کار سازمان امور استخدامی و اداری کشور قرار گیرد.
وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی زابل بیش از ۲ هزار پست بلاتصدی دارد که باید فکر اساسی در این رابطه شود.
علی کرد نماینده مردم خاش، میرجاوه، نصرت آباد و کورین در مجلس شورای اسلامی نیز بر تمرکز زدایی از مرکز سیستان و بلوچستان تاکید کرد و افزود: ادارات کلی همچون جهاد کشاورزی، سازمان آب منطقهای و آموزش و پرورش در جنوب این استان باید تشکیل شود.
رئیس دانشگاه زابل نیز گفت: نیروی انسانی کارآمد لازمه رسیدن دستگاههای دولتی به اهداف سازمانی است.
موسی بهلولی اظهار داشت: هجوم به دانشگاهها به دلیل عدم زیرساختهای صنعتی در سیستان و بلوچستان زیاد شده است.
وی بیان کرد: ۹۰ درصد بودجه دانشگاه زابل صرف حقوق و هزینههای کارکنان این دانشگاه میشود.
رئیس دانشگاه زابل گفت: نیروهای قراردادی این دانشگاه سابقه خدمتی سه تا پنج ساله دارند که باید تبدیل وضعیت شوند.
وی بیان کرد: ۴۸۴ پست غیر هیات علمی در دانشگاه زابل وجود دارد که ۳۹۰ پست آن بلاتصدی است.
انتهای پیام/ع