به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، محمد قاسمی دادستان عمومی و انقلاب قزوین در نشست کمیسیون هماهنگی مبارزه با مفاسد اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: برای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر، رعایت عفاف و حجاب در محیطهای گوناگون از جمله مراکز علمی ضابطه مند میشود.
قاسمی افزود: رویکرد ما در حوزه عفاف و حجاب برخوردهای قهریه نیست و ابتدا باید تمام راههای فرهنگی را در پیش گرفت و در مرحله آخر به قانون مراجعه کنیم.
وی نقش خانوادهها را در رعایت اخلاق اسلامی و عفاف و حجاب پررنگ ارزیابی کرد و گفت: مشکلات عفاف و حجاب فقط مختص به دانشگاه نیست و خانوادهها باید در همه حوزههای اجتماعی مرتبط با دستگاههای دولتی و خصوصی به رعایت عفاف و حجاب و فریضه امر به معروف و نهی از منکر از سوی فرزندانشان تاکید کنند.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین یکی از خلاءهای موجود در جامعه را نبود نشستهای متعدد با جوانان و دانشجویان عنوان کرد و اظهار داشت: هنوز در جامعه ما نشستهای مشترک بین مسئولان با جوانان برگزار نمیشود و پاسخگو نبودن به سوالات این قشر باعث شده است تا دشمن در فضای مجازی به جوانان ما پاسخ دهد.
قاسمی همچنین گفت: دشمن پشت درب منازل ما کمین کرده و درحال فریب اعضای خانواده است که بسترسازی مناسب فرهنگی در جامعه دشمن را ناکام می گذارد و مانع نفوذ آنها میشود.
این مسئول قضایی به رعایت عفاف و حجاب توسط کارمندان و کارکنان ادارات پرداخت و تاکید کرد: فردی که برای انجام کاری وارد سازمان میشود ملزم است که قوانین و مقررات اسلامی را رعایت کند، اما اگر خود کارکنان به این موضوع بی توجهی کنند، به طور قطع اثرات مطلوبی را در حوزه امر به معروف و نهی از منکر شاهد نخواهیم بود.
وی تصریح کرد: متاسفانه جامعه ما چندان نگاه مثبتی به فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر ندارد و با گفتن این عبارت بیشتر افراد به یاد زندان و شلاق میافتند، درحالی که هدف ما توسعه فرهنگ اسلامی است و این موضوع باید در جامعه تقویت شود.
دادستان قزوین خاطرنشان کرد: قوانین بسیار خوبی در حوزه رعایت عفاف و حجاب وجود دارد و لازم است که بعد از برگزاری چنین نشستهایی مسئولان با توجه بیشتر به اجرای مصوبات آن اقدام کنند.
انتهای پیام/ک