کشت غیرمستقیم در محصولات پیاز، چغندرقند و گوجه فرنگی در مزارع جوین افزایش داشته است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا هاشم آبادی رئیس جهاد کشاورزی جوین گفت: جوین با داشتن ۳۰ هزار هکتار اراضی زیر کشت، سالانه ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و دامی تولید می‌کند که به نقاط مختلف کشور حمل می‌شود.

وی  تصریح کرد: یکی از راهکار‌های افزایش راندمان تولید، استفاده از کشت نشایی است که میزان تولید را افزایش و هزینه‌های تولید را  کاهش می‌دهد.

رئیس جهاد کشاورزی جوین گفت: ۳ محصول گوجه فرنگی، پیاز و چغندرقند در  جوین به شیوه نشاکاری کشت می‌شوند که امسال ۱۵ درصد افزایش داشته و بیش از ۶۵۰ هکتار در جوین به این شیوه کشت می‌شود.
 
هاشم آبادی ادامه داد: در کشت غیرمستقیم، مواردی مانند کاهش زمان تولید، یکنواختی محصول تولیدی و کاهش ۳۰ درصدی آب مصرفی باعث شده تا کشاورزان گرایش بیشتری برای کشت به شیوه نشایی داشته باشند.
 
انتهای پیام//م.پ

افزایش کشت غیر مستقیم محصولات در مزارع جوین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.