ابراقی روانشناس در گفت و گو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،گفت: رابطه ما با خویشاوندان باید رابطه عاطفی و مستمر بدون کینه باشد رابطهای که با افراد محرم یا همان صله رحم داریم باید به نحوی باشد دیگران از وجود شما منتفع شوند.
وی افزود: انسانها به طور غریزی دوست دارند که همیشه افراد مفیدی برای جامعه باشند و با دیگران ارتباط داشته باشند.
ابراقی ادامه داد: انسانها دائما به دنبال خلق نیکی هستند که خوبی هارا خلق کنند و از خود نیکی یادگار بگذارند تا آیندگان از آنها به نیکی یاد کنند.
وی گفت: در اهمیت صله رحم همین کافی است که نیکی را از خودتان به خانواده تان منتقل کنید.
ابراقی ادامه داد: شاید در حال حاضر سنت دیرینه صله رحم کمتر باشد و فاصلهها زیاد شده باشند، اما فشار کاری زیاد و همه این مسائل بهانه هست چرا که میتوان در طول هفته یا ماه برنامه ریزی کرد تا بتوانیم خویشاوندانمان را ملاقات کنیم.
وی گفت:چت کردن در شبکههای مجازی گفتگوهای مجازی هیچگاه جای دیدارهای حضوری را نمیگیرد.
وی افزود:ارتباط دیداری اهمیت بسیار بیشتری دارد چرا که عواطف شما را به دیگران منتقل میکند و باید تمام خوبیها و نیکیها را به واسطه عواطفمان به دیگران انتقال دهیم همان گونه که دوست داریم در زمان بیماری به دیدن ما بیایند باید با دیگران نیز مراودات دیداری داشته باشیم.
ابراقی گفت: نیاز به مهم پنداشته شدن یکی از نیازهای بشر است به همین شکل دیگران نیاز دارند که شما هم برای انها اهمیت قائل شوید.
انتهای پیام/ز