به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،مظفر جوزی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : با همکاری اکیپ بازرسی فرمانداری، مرکز بهداشت، استانداری، اتاق اصناف و صنعت و معدن به طور مرتب، نظارت بر نانواییهای استان در دستور کار قرار دارد و در این میان هریک از بازرسان بر اساس تخصص خود به نظارت میپردازند.
وی با بیان اینکه نانواییها تنها افزودنی مجاز به استفاده از آب، نمک و خمیرمایه یا خمیر ترش در نان هستند و استفاده از بهبود دهنده یا جوش شیرین ممنوع است گفت : نظارتها به طور منظم در دستور کار است و به منظور تسهیل در روند کار، در محل نانوایی برای ارجاع متخلفین به تعزیرات حکومتی، پرونده تشکیل میشود.
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه از سوی شرکت غله و بازرگانی سهمیه آرد نانواییها متخلف کاهش مییابد گفت: طی سال قبل ۲۹۶ خبازی مورد بازرسی قرار گرفت که در نتیجه ۳۱۰ پرونده توسط بازرسین صنعت، معدن و تجارت تشکیل و ۷۶ نانوایی پلمب شد.
وی عنوان کرد: همچنین در این میان اداره غله و بازرگانی نسبت به قطع سهمیه ده روزه ۴۵ نانوایی و کسر سهمیه سه خبازی اقدام کرد و در این بازرسیهای انجام شده ۴۱ مورد عدم رعایت موازین بهداشتی، ۳۸ مورد کم فروشی، ده مورد گران فروشی، سه مورد تقلب، ۲۲ مورد عدم نصب نرخ نامه، دو مورد عرضه خارج از شبکه و یک مورد تداخل گزارش شد.
جوزی گفت: شاخص به خصوصی برای سنجش کیفیت نان نداریم، اما نان کرمانشاه نسبت به استانهای دیگر بهتر است، زیرا گندم در خود استان تولید میشود و دوره زمانی خواب خود را سپری میکند.
وی بیان داشت: با توجه به بازرسیهای انجام شده در حال حاضر موردی از به کارگیری نمک تصفیه شده در خبازیها مشاهده نمیشود اگرچه ممکن است همواره تعداد محدودی از جوش شیرین و بلانکینگ استفاده کنند.
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه اکیپهای بازرسی از نانواییها ثابت است و این افراد به خوبی با نواقص نانواییها آشنا هستند گفت: در صورت دریافت هرگونه گزارش مردمی در اسرع وقت نسبت به پیگیری موضوع اقدام خواهیم کرد .
انتهای پیام/د