به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،مجید رحیمی قشقایی مدیر اطلاعات جغرافیایی و طرحهای کلان توسعه زیر ساختی سازمان منطقه آزاد اروند در مراسم انعقاد تفاهم نامه اجرای پنل های خورشیدی که در محل سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد، گفت: نیروگاه برق خورشیدی سیستمی کلی است که مردم با آن بیشتر آشنایی دارند، انرژی تولید شده از طریق پنلهای خورشیدی، در خازنهایی نگهداری و دوباره مصرف میشود، این برق خورشیدی انرژی گرانی است که دولت نیز برای آن سوبسیدهایی را در نظر گرفته است.
وی با اشاره به اینکه این انرژی تولیدی نسبت به برقهای فسیلی گرانتر خریداری میشود، افزود: بر همین اساس ما نیز از این فرصت استفاده کردیم، در راستای اجرای این طرح برای مددجویان جامعه هدف در گام نخست، دو کنتور برای منزل هر مددجو نصب میشود؛ یکی کنتور که مانند سایرین برق عادی دریافت میکند و دیگری کنتوری که از آن طریق برق تولید و به شبکه ارسال میشود و کارکردی همچون نیروگاه دارند.
مدیر اطلاعات جغرافیایی و طرحهای کلان توسعه زیر ساختی سازمان منطقه آزاد اروندادامه داد: تفاهمنامه به صورت ۳۰ به ۷۰ میان منطقه آزاد و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان خوزستان منعقد شده است که سهم ۳۰ درصدی مشارکت سازمان منطقه آزاد اروند در این طرح از محل اعتبارات هیئتمدیره، به این امر اختصاص یافت ضمن اینکه کمیته امداد نیز سهم ۷۰ درصدی خود را از طریق وامهای اشتغالزایی برای مددجویانشان تامین میکند.
رحیمی قشقایی گفت: این طرح زود بازده ای است که اجرای آن برای هر واحد در مدت یک هفته انجام میشود و نیروگاهی پنج کیلو واتی است که ماهانه به مددجویان از بابت تولید انرژی پول پرداخت میشود.
مدیر اطلاعات جغرافیایی و طرحهای کلان توسعه زیر ساختی سازمان منطقه آزاد اروند برآورد اعتبار مورد نیاز این ۱۰۰ دستگاه پنل خورشیدی در گام نخست را حدود پنج میلیارد تومان عنوان کرد که به صورت دو ساله تمدید شده و قابلیت تمدید دارد.
وی افزود: این کار برای نخستین بار در خوزستان و منطقه آزاد اروند اجرایی میشود و انتظارمان آنست که رقم افراد تحت پوشش این طرح (پنل خورشیدی) را افزایش دهیم.
انتهای پیام/ د