به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، افراد مبتلا به دیابت بدنشان به اندازه کافی انسولین تولید نمیکند و به همین دلیل میزان گلوکز در خون آنها افزایش پیدا میکند و همین موضوع سبب تشدید دیابت میشود. بیمارانی که قندخون بالایی دارند، باید با مصرف برخی از رژیمهای غذایی مناسب سطح قندخون بدنشان را تنظیم کنند.
در این خبر مواد غذایی را که با تنظیم حجم قندخون سلامتی بیماران دیابتی را تامین میکند به شما معرفی میکنیم.
مصرف کربوهیدرات به افزایش سطح قندخون منجر خواهد شد؛ در همین رابطه به دلیل اینکه کربوهیدرات با حجمی زیاد در بسیاری از نانها به کار رفته است بیماران دیابتی باید از نان گندم که حجم کربوهیدرات کمتری دارد، استفاده کنند.
میوهها با فراوانی مواد معدنی که در خود جای دادهاند به سلامت افراد دیابتی منجر میشوند، بیشتر میوهها برای بیمارانی که مبتلا به قندخون هستند مناسب است اما برخی از آنها مانند آناناس و خربزه قند بیشتری را در خود جای دادهاند؛ اگر بیماران دیابتی به دنبال راهی برای تضمین سلامتی خود هستند، باید دور آبمیوهها را خط کشیده و به جای آن از میوههای طبیعی استفاده کنند.
با وجود آنکه سیب زمینی قندی بالا دارد اما نوع شیرین آن حاوی مواد مغذی زیادی است و بر اساس تحقیقات خوردن سیب زمینی شیرین برای افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند، بسیار مفید خواهد بود.
سبوس جو دو سر قند کمی را در خود جای داده است و به همین دلیل برای کم کردن حجم قندخون بدن بسیار مفید خواهد بود، همچنین بر اساس تحقیقات انجام گرفته مصرف جو دو سر در تنظیم قندخون بیماران دیابتی نوع ۱ و نوع ۲ مفید است.
آجیل فیبر بالایی دارد و تعداد مواد قندی آن بسیار کمتر از دیگر مواد معدنی است، بسیاری از پزشکان تغذیه خوردن آجیلهایی مانند پسته، بادام و گردو را به بیماران دیابتی توصیه میکنند.
انتهای پیام/