وی ادامه داد: طی سال گذشته ۸۰ مقام علمی و فناوری داشتهایم و روسای سازمانهای علمی و بینالمللی به برنامه وارد شدند و نمایندگان ۵۰ کشور از دولتها و سازمانهای تخصصی در این برنامه حضور دارند.
علایی با اشاره به فضای اکوسیستمی کشور اظهار کرد: میخواهیم ظرفیت علمی ایران در حوزههای مختلف همچنین اکوسیستم در کشور را به توسعه برسانیم و برگزاری این اجلاس سبب میشود تا پیام همکاریهای فناوری خودرا به دیگر کشورهای جهان برسانیم.
دبیر اولین مجمع نوآوری آسیا و اقیانوسیه گفت: برای وزرا ومعاونان وزرای کشورهای خارجی برنامههای موازی در نظر گرفتهایم در این برنامه آنها از مراکز نوآوری ایران همچون کارخانههای نوآور، پارک علم و فناوری و ستاد نانو بازدید میکنند.
وی گفت: ۶۲ کشور که عضو اسکایپ هستند، همچنین ژاپن، روسیه، هند، چین و سنگاپور و چهار کشور دیگر که در منطقه آسیا و اقیانوسیه حضور ندارند اما ادبیات تکنولوزی ما با آنها یکی است هم میتوانند در این نشست حضور پیدا کنند.
همچنین در ادامه مراسم پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهارکرد: دستاورد عظیم ایرانی ها استارت آپ هایمان است و ۴۵ پارک علم و فناوری بیش از ۱۹۰ مرکز نوآوری در کشور وجود دارد و موفقیت های خوبی در زمینههای علمی انجام گرفته به طوری که میتوان گفت ریل گذاری مناسب بوجود آمده است.
وی ادامه داد: افتتاحیه اسکاپ روز سه شنبه انجام میشود و در این مراسم وزرا و معاونان وزرای کشورهای دیگر حضور خواهند داشت و درکنار این برنامه ها پنل های تخصصی برگزار میشود.
انتهای پیام/