۷۳۰۰ تن گوشت قرمز بهداشتی تحت نظارت اداره کل دامپزشکی استان در خراسان رضوی تولید شد.

تولید ۷۳۰۰ تن گوشت قرمز بهداشتی در خراسان رضویبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه ۷۳۰۰ تن گوشت قرمز در استان خبر داد.

محمد رشتی باف معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی گفت: طی ۲ ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحد‌های تولیدی از ورود ۲۰ تن گوشت حاصل از این دام‌ها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن آن اقدام نموده اند.

وی دام کشتار شده در کشتارگاه‌های استان را طی مدت یادشده، بیش از ۱۶۳ هزار راس دانست و یادآور شد: گوشت حاصل از تمامی کشتارگاه‌های استان تحت نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد.

وی گفت: با توجه به اینکه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر سطح شهر تهیه شوند؛ گفت: در صورت خرید محصولات بسته بندی، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و کد پروانه تولید درج شده باشد و از خرید فرآورده‌های خام دامی از افراد دوره گرد به شدت پرهیز شود.

وی بیان کرد: لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسب‌های سفید رنگ روی دو دست و دو ران لاشه دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های ۳۷۲۵۰۰۲۵ و ۳۷۲۵۰۰۳۵ (شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲ (پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند.
 
انتهای پیام//ف.ح

 

لزوم مهر دامپزشکی و نشانه گذاری لاشه در زمان خرید گوشت قرمز

 
برچسب ها: دامپزشکی ، بهداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.