به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی از بزرگترین شرکتهای فناوری آمریکایی مانند مایکروسافت علی رغم هشدار دولت تیالات متحده آمریکا مبنی بر حذر کردن از هرگونه ارتباط با شرکت هوآوی اما هم چنان روابط خود با این شرکت را ادامه میدهند.
بیشتر بخوانید: بررسی کامل دلایل و تأثیرات تحریم هوآوی از طرف آمریکا/ برندگان و بازندگان اصلی کدامند؟
در دو هفته گذشته و پس از دستور دولت آمریکا برای ممنوع کردن هرگونه ارتباط تجاری با شرکت هوآوی، این شرکت تقریبا تمامی شرکای آمریکایی خود را از دست داد و به همین جهت هوآوی در وضعیت خطرناکی قرار گرفته است. از جمله مهمترین شرکتهایی که در روزهای اخیر هوآوی را تحریم کردند، میتوان شرکتهای Corning، Google و ARM نام برد.
در بحبوحه جنگ تجاری آمریکا و چین، شرکت مایکروسافت هنوز تصمیم قاطعی برای شکل و نوع ارتباط خود با هوآوی اتخاذ نکرده است. هر چند مایکروسافت نام و پشتیبانیهای فنی تعدادی از لپتاپهای هوآوی را از سایت رسمی خود حذف کرده ولی هنوز ارتباط خود با این شرکت چینی را به طور کامل قطع نکرده است. به نظر میرسد مدیران مایکروسافت به دلیل منافع زیاد این شرکت در همکاری با هوآوی علاقه زیادی به لغو قرار دادهای خود با هوآوی ندارند.
مایکروسافت یکی از بزرگترین شرکای تجاری هوآوی است و صدور تمامی مجوزهای نصب، حفظ و پشتیبانی سیستم عامل ویندوز روی لپتاپهای هوآوی از سوی این شرکت صورت میگیرد. این حجم از ارتباط کاری بین هوآوی و مایکروسافت میلیونها دلار سود را نصیب هر دو شرکت میکند به همین دلیل قطع ارتباط نه تنها شرکت هوآوی بلکه مایکروسافت را نیز متحمل ضرر هزینه مالی میکند. علاوه بر آسیبهای مالی، بر طبق قوانین بین المللی مایکروسافت نمیتواند به صورت یک طرفه و بدون توافق هوآوی تمامی قرار دادهای خود با شرکت چینی را لغو کند.
کارشناسان فناوری در مورد سرانجام ارتباط هوآوی و مایکروسافت نظراتی متفاوت دارند ولی آنچه بیشتر آنها بر سر آن توافق دارند تسلیم مایکروسافت در برابر خواستهای غیر منطقی و ظالمانه دولت آمریکا است.
انتهای پیام/