مدیرکل امور مالیاتی استان قم گفت: صاحبان مشاغل تا ۳۱ خردادماه فرصت دارند اظهارنامه مالیاتی خود را به صورت الکترونیکی به سازمان امور مالیاتی تسلیم نموده و مالیات متعلقه را پرداخت نمایند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازقم؛سهراب امدادی فرد مدیرکل امور مالیاتی قم گفت:هر ساله بنا به اختیاری که در قانون مالیات‌های مستقیم پیش بینی شده سازمان مالیاتی وظیفه دارد نسبت به اخذ اظهارنامه مالیاتی فعالان اقتصادی و وصول مالیات آن‌ها طبق قانون اقدام نماید.

وی عنوان کرد: بر اساس قانون مالیات‌های مستقیم و قانون بودجه سال ۹۸، سازمان مالیاتی کشور می‌تواند قسمتی از مالیات مشاغل و گروه‌هایی که تشخیص می‌دهد را به صورت مقطوع دریافت نماید.

وی با بیان اینکه مشاغل مختلف طبقه بندی شده است، ادامه داد: مودیانی که فروش سالانه آن‌ها تا ۱۰ میلیارد ریال باشد در گروه سوم، از ۱۰ تا ۳۰ میلیارد ریال فروش در گروه دوم و بیش از ۳۰ میلیارد ریال فروش در گروه اول قرار می‌گیرند.

امدادی فرد تصریح کرد: بر اساس قانون بودجه، صاحبان مشاغل که مجموع فروش کالا و ارائه خدمات آن‌ها در یک سال کمتر از هشت میلیارد و ۲۸۰ میلیون ریال گردد، می‌توانند طبق توافق سازمان مالیاتی با اصناف، از معافیت مالیاتی بهره‌مند شود.

وی ادامه داد: بر این اساس، مالیات مودیانی که ۲۵ میلیون و یک ریال تا ۵۰ میلیون ریال بوده با پنج درصد افزایش، ۵۰ میلیون و یک ریال تا ۱۰۰ میلیون ریال با ۹ درصد افزایش و آن‌هایی که بیش از ۱۰۰ میلیون و یک ریال مالیات پرداخت کرده اند با ۱۵ درصد افزایش قابل توافق خواهد بود.

امدادی فرد افزود: بر اساس این معافیت، مودیانی که مالیات قطعی شده عملکرد سال ۹۶ تا ۲۵ میلیون ریال بوده باشد، می‌توانند مالیات عملکرد سال ۹۷ خود را بدون افزایش با سازمان مالیاتی توافق نمایند.

مدیرکل امور مالیاتی قم عنوان کرد: کسانی که می‌خواهند از این معافیت استفاده کنند، می‌توانند با مراجعه به سامانه الکترونیکی به نشانی www.tax.gov.ir مراتب را به سازمان مالیاتی اعلام و مالیات را پرداخت نمایند.

به گفته وی، اگر مودی در سال ۹۷ نخستین بار شروع به فعالیت کرده باشد، مشمول این دستورالعمل نمی‌شود و باید اظهارنامه مالیاتی تسیلم نماید.

وی افزود: از سوی دیگر اگر کسی نتواند مالیات را یکجا پرداخت نماید، مالیات مقطوع آن‌ها تا چهار ماه به صورت مساوی تقسیط می‌گردد که عدم پرداخت به موقع مالیات و یا در صورت تقسیط، عدم پرداخت اقساط در سررسید‌های مقرر مشمول جریمه ماده ۱۹۰ قانون مالیات‌های مستقیم خواهد بود.

وی اضافه کرد: اطلاع رسانی لازم و مکتوب به مشاغل مختلف از جمله کشاورزی، دامپروری، زنبورداری، بخش‌های فرهنگی و گردشگری که بر اساس قانون می‌توانند از معافیت‌های مالیاتی بهره‌مند شوند، انجام شده است.

امدادی فرد یادآورشد: همه خریداران سکه که در سال ۹۷ از بانک مرکزی سکه خریداری و دریافت کرده اند، شامل معافیت‌های مالیاتی نمی‌شوند و این دسته از مودیان باید اظهارنامه را تسلیم و مالیات را پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه صاحبان مشاغل پرداخت مالیات را به روز‌های پایانی خرداد موکول نکنند، تاکید کرد: اداره کل امور مالیاتی قم آمادگی دارد با فعالان سایر صنوف از جمله مشاغل پزشکی نیز توافق‌های لازم را برای پرداخت مالیات و بهره مندی آن‌ها از معافیت‌های مالیاتی داشته باشد.

امدادی فرد بیان کرد: مودیان مالیاتی که میزان مالیات آن‌ها تاکنون به صورت قطعی مشخص نشده نیز می‌توانند برای تعیین مبلغ مالیات به اداره کل امور مالیاتی مراجعه نمایند و به درخواست آن‌ها به فوریت رسیدگی می‌شود.

به گفته وی، مودیان مالیاتی که در بخش شرکت ها، اشخاص حقوقی، مستغلات و املاک قرار دارند نیز تا پایان تیرماه فرصت دارند، اظهارنامه مالیاتی را تحویل اداره کل امور مالیاتی نمایند.

در حال حاضر بیش از ۴۰ هزار مودی مالیاتی در بخش مشاغل، کسبه و بازار در قم فعالیت دارد.

انتهای پیام/ح

مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی مودیان صاحبان مشاغل تا پایان خردادماه می‌باشد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار