به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، علی اصغر حسنی مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعلام این خبر گفت: پیرو گزارشات مردمی و به دنبال بازدید تیم بازرسی مشترک از کارشناسان
بهداشت محیط و نیروی انتظامی از یک کارگاه تولید آبلیمو واقع در منطقه تحت پوشش مرکز بهداشت شماره ۵ مشهد با توجه به شرایط کاملاً غیربهداشتی محل کارگاه و اقدام به تولید آبلیموی تقلبی بدون لیمو و استفاده از اسید و آب و نمک و مواد نگهدارنده، ضمن ضبط موارد تولید شده، این واحد تولیدی پلمپ گردید.
وی تصریح کرد: این کارگاه با تولید آبلیموی تقلبی و با جعل لیبل و درج آن اقدام به توزیع آن در گالنهای ۳ لیتری و ۱۰ لیتری در سطح بازار مینمود.
![پلمپ یک واحد تولیدی آبلیموی غیر بهداشتی در مشهد پلمپ یک واحد تولیدی آبلیموی غیر بهداشتی در مشهد](/client/themes/fa/main/img/defultpic.png)
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این بازدید ۲ هزار لیتر اسید، ۵۰ بطری انواع اسانس و رنگ و ۱۶ هزار لیتر آبلیمو که در حال بسته بندی و انتقال به بازار بودند، جمع آوری و پس از تکمیل پرونده، مسئول کارگاه جهت اقدامات قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.
انتهای پیام//ج.ر
پلمپ یک واحد تولیدی در مشهد