استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تمامی دستگاه‌ها اداری باید وظایف محوله را بنحو شایسته انجام دهند و هر دستگاهی که مرتکب تخلف شد باید با قاطعیت با آن برخورد شود.

تمامی دستگاهها باید وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهندبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  احمد علی موهبتی  استاندار سیستان و بلوچستان در نشست کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی و شورای ساماندهی صادرات مرزی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: تمامی دستگاه‌ها اداری باید وظایف محوله را بنحو شایسته انجام دهند و هر دستگاهی که مرتکب تخلف شد باید با قاطعیت با آن برخورد شود.

موهبتی افزود: هر کس در هر سمت و ارگانی کار خود را به درستی انجام ندهد محکوم است و کم کاری او به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

وی با بیان اینکه در جلسات مختلف باید مسائل مرتبط به خوبی مورد بررسی قرار گیرد و تصمیم گیری شود ادامه داد: مدیر و مسئول هر اداره و سازمانی با ارائه برنامه کار آمد، پیشنهاد مناسب و برداشتن موانع در برطرف کردن مشکلات و پیشبرد اهداف توسعه‌ای بیش از پیش تلاش کند.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر خواهان رسیدن به توسعه هستیم باید از هر آنچه در دنیا نیک و پسندیده است استفاده و از هرج و مرج و بی نظمی جلوگیری کنیم.

وی بیان کرد: نیرو‌های نظامی نقش مهمی در کنترل گلوگاه‌های ضروری سیستان و بلوچستان دارند لذا نقش آن‌ها در این حوزه بسیار مهم است.

موهبتی خاطر نشان کرد: کشور در شرایط خاص و ویژه‌ای قرار دارد و نقش سیستان و بلوچستان در بر طرف کردن مشکلات بسیار پر رنگ و مهم است و باید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های متعدد این استان در این زمینه بهره گرفت.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان با توجه به همسایگی با دو کشور افغانستان و پاکستان و همچنین دسترسی به آب‌های آزاد بین المللی نقش مهم و پررنگی در زمینه رونق صادرات و واردات کشور می‌تواند داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سیستان و بلوچستان در ادامه این نشست گفت: تمامی دستگاه‌ها باید یک برنامه واحد و مدیریت منسجم داشته باشند.

علیرضا نورا افزود: در حوزه بازارچه‌های مرزی و پایانه‌ها مشکل اساسی نبود مدیریت منسجم و هدفدار است تا در موقع نیاز تمامی بخش‌های این حوزه بتوانند به صورت هماهنگ کار خود را انجام دهند.

وی مشکل سوخت را یکی دیگر از مشکلات در حوزه بازارچه‌های مرزی عنوان کرد و افزود: سوخت قاچاق و در کنار آن عدم تامین سوخت مورد نیاز کامیون داران برای پیمایش و حمل کالای مورد نظر از جمله مشکلات مربوط به این حوزه است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: افزایش ساعت کاری گمرکات در کنار افزایش وسایل حمل و نقل می‌تواند در تسریع روند صادرات و واردات کالا نقش مهمی ایفا کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) سیستان و بلوچستان نیز گفت: صادرات بخش مهمی در رونق یک کشور و منطقه است و این امر بر هیچ کس پوشیده نیست.

نادر میرشکار ادامه داد: صادرات به ویژه صادرات غیر نفتی فرصتی مناسب برای بخش تولید، ارزش کالا و خدمات است.

وی افزود: سیستان و بلوچستان با توجه به پتانسیل‌های ویژه‌ای که در حوزه صادرات دارد سال گذشته ۹۳۹ میلیون دلار صادرات از این استان انجام شده که با توجه به برنامه هدف سازمان صمت که ۶۶۴ میلیون دلار برآورد شده بود ۱۴۱ درصد رشد در روند برنامه هدف داشته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در خصوص صدور کارت پیله وری گفت: برنامه‌های خوبی در این خصوص در نظر گرفته شده است و در حوزه صدور کارت پیله وری بیش از ۱۰۰ در صد افزایش صدور کارت در این استان را داشته ایم.

انتهای پیام/ع

تمامی دستگاه‌ها باید یک برنامه واحد و مدیریت منسجم داشته باشند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.