به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان بوشهرافزود: برای افزایش تردد کشتیهای تجاری در بندر بوشهر باید عمق حوضچه اسکلهها و کانال ورودی و خروجی بندر افزایش یابد.
وی با بیان اینکه سیاست صادرات و واردات کالا در استفاده از کشتیهای با ظرفیت بالای ۳۰ هزار تن است تصریح کرد: بارگیری کشتیهای زیر ۳۰ هزار تن برای شرکتهای تجاری توجیه اقتصادی ندارد از اینرو باید زمینه افزایش پهلوگیری این کشتیها در بندر بوشهر فراهم شود.
استاندار بوشهر با تاکید بر تشکیل کارگروه تخصصی برای ارائه راهکاهای لازم در افزایش صادرات محصولات استان بوشهر عنوان کرد: استان بوشهر در ابعاد تولید محصولات مختلف کشاورزی، معدنی و شیلاتی دارای ظرفیت بالایی است که باید راهکارهای لازم برای افزایش صادرات این محصولات با تشکیل کارگروه تخصصی فراهم شود.
گراوند، از پیچیدگی فرایند اداری در بخشهای مختلف انتقاد کرد و گفت: پیچیدگی فرایند اداری در بخشهای مختلف هیچ مبنای کارشناسی ندارد که از تحریمها بدتر است.
وی با تاکید بر توجه به آموزش صادر کنندگان محصولات مختلف تولیدی استان افزود: دستگاههای اجرایی و اداری استان بوشهر مکلف هستند همکاری تام و کامل برای تسریع در صادرات و واردات، تخلیه و بارگیری کالا از بنادر استان بوشهر داشته باشند.
استاندار بوشهر با اشاره به اینکه در صادرات کالاها و محصولات تولیدی استان باید استانداردهای لازم لحاظ شود بیان کرد: استانداردهای اجباری در صادرات محصولات مختلف از جمله محصولات کشاورزی و شیلاتی باید مورد توجه صادر کنندگان قرار بگیرد و سازمانها و ادارات ذیربط باید نسبت به این مهم حساس باشند.
گراوند با تاکید بر افزایش ظرفیت پهلوگیری کشتیها با تناژ بالای ۳۰ هزار تن در اسکله بندر بوشهر گفت: تسریع در تکمیل لایروبی کانال بندر بوشهر زمینه پهلوگیری کشتیهای پهنپیکر با تناژ بالای ۳۰ هزار تن در بندر بوشهر را فراهم میکند.
وی از برپایی نمایشگاه مواد غذایی در مرکز استان بوشهر خبر داد و تاکید کرد: افزایش تعامل همکاریهای اقتصادی با کشورهای همجوار استان بوشهر امری مهم و ضروری است که در این راستا حضور بازرگانان این کشورها در نمایشگاه مواد غذایی بوشهر نقش تاثیرگذاری در افزایش صادرات دارد.
انتهای پیام/م