به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،ناهید فضلی معاون آموزش ابتدایی استان کرمانشاه اعلام کرد: دانشآموزان کرمانشاهی نوروز امسال را همانند دیگر کودکان سرزمین ایران اسلامی برای تقویت مهارتهای خوب دیدن، خوب شنیدن، خوب سخن گفتن و خوب گوش دادن و لذت بردن از زیباییها و آموزههای طبیعت همراه با شکوفهها لبخند بهاری زدند.
وی در ادامه گفت: در راستای تحقق اهداف تعلیم و تربیت و رشد همه ساحتی کودکان و تقویت سواد خواندن آنها، دانشآموزان با فعالیتهای «داستانگویی»، «داستانخوانی» و «داستاننویسی» ایام تعطیلات نوروز را در کنار خانواده گذراندند و حاصل فعالیتهای خود را در کلاس و مدرسه ارائه دادند و مدارس آثار دانشآموزان را به نمایش گذاشتند.
فضلی افزود: در جهت تقویت مهارت خواندن و درک مطلب نیز اقداماتی از قبیل برگزاری جشنواره قصهگویی برای دومین سال پیاپی در استان با هدف آشنایی با قصص قرآن و تاثیر معنوی آن در زندگی انسانها، ارتقای سواد خواندن و درک مطلب فراگیران، توجه به فرهنگ، قصههای بومی و تقویت هویت ایران اسلامی، تقویت قصهگویی در دانشآموزان و معلمان، توجه به اهمیت قصهگویی به عنوان شیوهای برای آموزش موثر مفاهیم زندگی و اخلاقی، توجه به ساحتهای ششگانه در یادگیری، تعمیق یادگیری و تنوع در شیوهی تدریس معلمان، جذاب و شاداب نمودن فرآیند یادگیری، تقویت اعتماد به نفس فراگیران و. برگزار گردیده است.
وی همچنین گفت: لازم به ذکر است بیش از ۱۷۰۰۰ اثر دانشآموزان شهری، روستایی و عشایری در راستای فعالیتهای نوروزی طرح عید و داستان با حضور فعال اولیا و دانشآموزان در مرحله کلاسی، مدرسهای و منطقهای به نمایش گذاشته شد و از میان آثار دانشآموزان ۱۸ اثر منتخب استانی به استان گیلان ارسال خواهد شد تا همزمان با جشنواره جابر در نمایشگاه کشوری به نمایش گذاشته شود.
انتهای پیام/ز